resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2687
    kraldır, hakan şükür'dür. milyonlarca insanı galatasaraylı yapmıştır. kendisini her zaman savundum. burada akp'li diye linç edilirken de, akp düşmanı kesilince göklere çıkarılırken de. beni siyasi görüşü alakadar etmiyor çünkü. lakin bugün yeniden milletvekilliği için aday olduğunu okudum ve üzüldüm. yapma kral yapma dedim. bu kadar pisliğin döndüğü yerde oturma dedim içimden. bizim kendisi hakkında sarı kırmızılı hayallerimiz varken o gri renklerin bol olduğu pisliklerin içinde yer almak istemiş.

    kendisi twitter'da bazen milletvekili gibi değil de liseli parti sempatizanları gibi şeyler paylaşınca o kadar kızmama rağmen silemiyorum. diğer milletvekilleri de farklı değil ama işte konu bu, kral da diğer milletvekilleri gibi. işine nasıl geliyorsa bilip bilmeden bilgi kirliliği yaratarak kaos ortamına ortak olmakta. aklıselim milletvekili yok ki zaten.

    mesela birkaç gün önce instagram'da elinde bulunan formaların fotoğrafını paylaşıp hangi futbolculara ait olduğunu bilen 10 kişiyi florya'ya yemeğe götüreceğim diye yazdı. daha sonra 38 kişi bilince hepsine söz verdi. gerçekten hoşuma gitti bu hareketi. bunu galatasaray'a dönüş sinyali olarak gördüm. bugün milletvekili adayı olduğunu görünce bu hareketinin aslında bu sebepten olabileceğini düşündüm. bakın öyledir demiyorum, kralı çok seviyorum ama bu ihtimal bile beni üzdü. biz ne düşünüyoruz, kral ne yapıyor.

    yapma be kral, yapma. aynı hataya ikinci kez düşersen ne derler bilirsin. 4 yıl daha uzak kalıcaz sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın