• 18
    geçen haftalarda yunanistan'da benzer olaylar olmuş ve yunan ligi ertelenmişti.
    yunanistan'da böyle bir karar alınmamış olsa erteleme kararı çıkmazdı bizden de.
    sanki ilk defa bir takımın otobüsü taşlandı.

    edit: sakatlıklar konusundan bana göre kötü oldu. fm oynamıyoruz ki arkadaş. bu iş resmen save dosyasını geri yüklemek gibi bir şey oldu. biz bu sakatlarla kazanıyoruz zaten. fener'in kazanacağının garantisi var mıydı? ya da tam tersi. biz kaybedip onlar kazanabilirdi. her türkü haksızlık bence.
    tek takımın maçlarının ertelenmesinden iyidir yine de. düşünsenize 8 maçınızdan 6'sını kazanmış diğerlerini kaybetmişsiniz. rakibiniz de iki maçı ertelenmiş. daha fazla motive olurlardı. sanıyorum bunu istediler ancak federasyon alttan alttan gelen tepkileri iyi ölçtü. neyse hayırlısı olsun artık. nefret ettiğim milli maç aralarının bir benzerini yaşayacağız. galatasaray'sız hafta sonu...

    edit2: he bir de gidip bir haftaya iki maç sıkıştırırlarsa gel de seyret cümbüşü. beşiktaş bana göre kupadan isteyerek elendi fikstürünü rahatlatmak için. adamlar belki de en kızışmış haftalarda tekrar haftada 2 maç oynamak durumunda kalacak. bütün planları alt üst olacak. hayır yani sezon başından beri beşiktaş erteleme istiyor bir iki günlük. "fikstir sizin bişindin biri billi" deyip geri çeviriyorlar bu isteği. ee ne değişti şimdi?

    edit3: ee şimdi trabzonspor formsuz. bu hafta kendileriyle oynayacaktık. bu arada trabzon form tutarsa? aynı şey bursa için de geçerli iyi ama dağınık oynuyorlar. bursa ya toparlanırsa? ya da tam tersi daha da kötü olurlarsa.
    cidden saçmalık kokuyor arkadaş. ölü yok bir şey yok. ismail kartal'ın belirttiği gibi komalık biri yok. daha silah olup olmadığı belli değil.(u: mermilerin camı delememesi, saçma olsa cam da 3-4 tane iz olması ve son olarak camdaki izlerin taş darbelerinin bıraktığı izle aynı olması.)
    ee alt liglerde futbolcular haftalarca taş yağmuruna tutuldu. hiç görmedik liglerin tatil edildiğini falan? abi adalet ise herkese. standart ise herkese. bu iş böyle olmaz.

    ayrıca son on direk bukucu harika söylemiş.

    edit4: ben silah olduğuna inanmıyorum ancak gerçekten olayda silah kullanılmış ise fenerbahçe'nin hafta içi oynayacağı kupa karşılaşmasının ertelenmesi normal. kolay kolay atlatılacak bir şok değil.
    ancak bundan fazlası şova girer yine. ne olaylar yaşandı cezasız bitti. ne olaylar yaşandı tek gün fikstür ertelenmedi.
    hele bir balistik raporları çıksın daha ayrıntılı konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın