• 71
    bu olayda anlamadigim cok nokta oldugunu yazmistim, simdi resimlere bakarak tekrar yorum yapiyorum.

    su gordugunuz fenerbahce otobusunun on kisminin genel goruntusu:http://img-cdn.ntv.com.tr/...3&meta=rectangle

    buradan gordugunuz gibi kirilan yerlerde hicbir delik soz konusu degil. yakindan bakalim:
    http://www.internethaber.com/images/other/fenerbahçe-otobüsü-silahli-saldiri.jpg

    bu resimde acikca goruluyor ki camin catlayan yerleri yuvarlak sekilde, degen cismin etrafinda halka olusturacak sekilde kirilmis ancak yana acilan bir catlaklik soz konusu degil. ve yakindan daha rahat gorulecegi uzere hicbir delik soz konusu degil.

    simdi de kursunla delinmis iki araba on cam ornegi alalim:
    http://mediaassets.knoxnews.com/...5_ver1.0_640_480.jpg
    http://thumbs.dreamstime.com/...dshield-14220246.jpg

    simdi soru su: bir tabancadan kursun sikilir da kursun gecirmez olmadigi asikar bir otobus camini nasil delemez?

    ikinci soru: bir kursun ne kadar uzaktan ve yavas atilmis olabilir ki otobus camina carptigi yerde sadece dalgali yani yuvarlik kirilma soz konusu olur da kursunun hizindan dolayi camda acilan catlak olusmaz?

    soru 3: eger kursun skldiysa bir yere isabet etmek zorunda, balistik inceleme icin neden kimse bunu konusmuyor bile?

    galatasaray sozlugu okuyan bir cok fenerbahceli varmis, buradan onlara sesleniyorum, sizin camianizin yaptigi bu sey adiliktir. basina igrenc otesi bir saldiri gelmis -ki bu otobus saldirilarini yuzlerce kez gorduk- sen bundan faydalanmak icin oyun duzenleyip kursunlandik diyorsun. resmen akp'nin secim oncesi yaptigi seyin aynisi. ve ertesi gunu en kritik donemde iki macini erteletiyorsun. bunu icinize sindirebiliyor musunuz?

    yonetiminizin ve bazi oyuncularinizin goz gore gore yalan soylemesini icinize sindirebiliyor musunuz? haksiz kazanc saglarken hic mi iciniz sizlamiyor?

    aylarca ali ismail korkmaz diye tezahurat yaptiniz ki biliyorum bunu soylerken cogunuz buna inaniyordu. fakat 17 araliki firsat bilip baskaniniz tv'de acik acik "3 temmuz basbakanimiza karsi darbe girisimidir" diyince ses neden cikartamadiniz?

    sizin icin ne zaman kazanmak icin her yol mubah olmaktan cikacak?

    ve sozlukteki herkesi hatta bunu okuyan herkesi yazdigim aksini ispata davet ediyorum. cunku hakli olmak istemiyorum boyle bir konuyla alakali. bir futbol kulubu yoneticilerinin bu olayi bu kadar adice manipule edebilecegine veya bastan sona tezgahlayacagina inanmak istemiyorum. lutfen biri ciksin da kursun otobus caminda delik acmayabilir diyip bunu fizik kurallariyla aciklasin. biri lutfen kursunun girip kaldigi yerden cikartilmis goruntuleri gostersin. birisi lutfen balistik raporu gostersin. boyle kursunlama mi olur allah askina birisi aciklasin.

    su sordugum sorulari soracak tek bir medya mensubu, tek bir futbol yoneticisi olmayacagi icin soylediklerimde hakli olsam bile zalim yine magdur olacak bu ulkede.
    ahlak sukut etmis, akil firarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın