• 279
    (bkz: bloodline)

    netflix'in yapımını üstlendiği yeni dizi. bir kasabadaki yetişkin 4 kardeş ve ailelerinin yaşadığı dram ve gerilim konu ediliyor. oldukça sürekleyici ve gizemli. the affair tadında sağlam dizi. oyunculuklar ve çekimler kalite.

    trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jWL0UcXUXSE

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    (bkz: the returned)

    bates motel'in kanalı a&e'nin çıkardığı yeni dizi. bir kasabada ölümden dönen insanların hikayeleri anlatılıyor. les revenants adlı 2004 yapımı fransız filminin diziye uyarlanmış hali. buna benzer resurrection diye bir dizi var ama o dizi adamı resmen uyutuyor. çok sıkıcı ve tek düze. the returned çok daha kaliteli. izleyiciyi sıkmıyor. kurgusu çok daha sağlam. çekimleri bates motel gibi çok canlı ve kaliteli.

    trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q6mBnVE_gLM

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    (bkz: wayward pines)

    14 mayıs'ta başlayacak olan 10 bölümlük mini dizi. oldukça merak uyandıran, gizemli dizilerden.

    --- alıntı ---

    "mükemmel bir amerikan kasabası hayal edin. güzel evler, biçimli çimler, sokaklarda oynayan çocuklar… şimdi de bu kasabayı asla terk edemediğinizi düşünün. dış dünyayla hiç bir iletişiminiz yok. çıldırmak üzeresiniz. işte, wayward pines'ta olmalısınız.

    gizli servis ajanı ethan burke, 2 kayıp meslektaşını aramaya bu kasabaya geliyor ancak birtakım olaylar sonucunda bu acayip kasabada tkılı kalıyor. kasabada ne telefonlar çalışıyor, ne kimse ona yardım ediyor. sorularına bulduğu her yanıt, yeni sorulara yol açıyor. dış dünyada ise ethan da bir "kayıp" vakasına dönüşüyor."

    --- alıntı ---

    trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RsQ9Fl0VCkk
App Store'dan indirin Google Play'den alın