resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2139
    yeteneksizliği yüzünden beni ince hastalıklara düşürmüş*, hiç aklıma gelmeyecek küfürleri gün yüzüne çıkarmış futbolcudur.

    ancak şöyle bir durum var ki; bu adamın tek kızılacak yanı yeteneksizliğidir.

    kimse bu adamın elinden geleni yapmadığını söyleyemez. yedek kaldığında hiçbir zaman kapris yapmamıştır, maç seçmemiştir, sahada kaldığı süre boyunca pres yapmaktan, adam kovalamaktan, tekmeye kafa sokmaktan çekinmemiştir. bu yüzden, örneğin, lincoln'e kızdığım gibi kızamam bu adama. çünkü yapmadığı şeyleri gerçekten yapamıyor. istemediği için yapmıyor değil.

    ancak benim aklımın almadığı konu da şu ki; top kontrol edemeyen, fiziği müsait olmasına rağmen hemen hemen hiçbir kafa topunu alamayan, duvar olup verkaç yapamayan, iki metre uzağına pas atamayan, adam geçemeyen, yeterince hızlı olmayan bir insan, nasıl olur da futbolcu olur? hadi orasını geçtim, nasıl fransa'ya transfer olup oradan gelip, galatasaray futbol takımında yıllarca (yedek ya da as) forvet mevkisinde oynar. mesela bu adamda hiç futbolcu kondisyonu yokken, kim kendisine sen futbolcu olabilirsin demiştir ve bunu derken kendisinde ne görmüştür? ya da 1.80 boyun üzerinde ki herhangi bir sözlük yazarı kendisindeki fizik kondisyona ulaştığı taktirde, umut bulut'un sahada yaptığı neyi yapamaz?

    kısacası kendisinin karakteristik özelliklerinde ve kişiliğinde hiçbir sorun yoktur.hatta belki de altın gibi bir insandır.keşke futbol haricinde herhangi bir mesleğe gönül verseydi de bize de böyle saç baş yoldurmasaydı.

    herşeye rağmen, dilerim formamız altında sahada olduğu müddetçe atabildiği maksimum golü atıp, o saçma gol sevincini bize sezon sonuna kadar defalarca izletir ve sezon sonu güzel anılarla kendisine veda ederiz.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın