• 14
    ----- tahsildaroglu benim peynirim -----

    10 senelik digiturk uyesiyiz ailecek, ayni zaman da maclari yurt disinda da izleyebileyim diye digiturkwebtv uyesiyim 2 yildir. evde digiturkle ne zaman problem ciksa aninda telefonla cozuldu, ustune ustluk ertesi gun kontrol etmek icin tekrar arandik. ben webtv ile ilgili ne zaman problem yasasam mailime ayni gun icinde cevap aldim. yardimci olmak icin herkes elinden geleni yapti. musteri memnuniyetini bir kenara birakirsak, gerek yayin kalitesi, gerek spikerlerin ve mac yayini disindaki programlarin kalitesiyle hep ovguye layik yayincilik sergiledi.
    ben bugune kadar mac oynanirken ekranda sahayi gormeme engel olacak bir tane reklam bile gormedim. yayin kalitesi olarak avrupa'nin 5 buyuk liginden farkli degiller.

    fox tv'de yayinlanan super kupa finalini izledikten sonra daha da anladim digiturk'un degerini. ekrani kaplayan reklamlar, sol kanatta surekli adi sani duyulmamis boru markalari reklamlari mac izleme keyfimi pic etmisti. ayni sekilde trt'de de ayni sorunu yasadik. ekranin her yeri reklam kapliydi. d smart'in da reklamlari ve spiker kaliteleri ortada. hal boyle olunca elde ki en iyi secenek digiturk kaliyor.

    simdi neden bu basliga yaziyorsun diye sorulursa, super lig maclarini trt nin yayinlamasi hele ki sifresiz yayinlanmasi yalandir. oyle fatura eklemeleriyle bu is yurumez. ortada donen meblag, 400-500 milyon dolar. bu parayi cikartmak icin trt'de fox tv'nin d smart'in basvurdugu yola basvuracaktir. hatirlarsaniz, d smart da once ucretsiz diye cikti sonra uefa maclari icin yillik 200 tl istediler. o yuzden gerek yayin kalitesi, gerek ekran kirliligini engellemek adina olmasini istemedigim eylemdir. ayrica alt yapi olarak da trt'nin yeterli olacagini sanmiyorum. hele ki hd* yayin icin en az bir sezon beklemek zorunda kalacagiz.

    hele ki ekranin altinda surekli akacak reklamlar hepimizi fitik edicek, keita ve kewell'i izlememize engel olacaktir.

    ----- tahsildaroglu benim peynirim -----
App Store'dan indirin Google Play'den alın