• 1059
    https://pbs.twimg.com/...8eWkAEudiq.jpg:large

    dün gece bizim ufaklıkla uyudum. büyüyünce nasıl olsa mümkün olmaz şimdi fırsat buldukça beraber olmaya çalışıyorum.sabah karşı bir uyandım kereta uyanmış yüzümü okşuyor, kolumu öpüyor. berbat bir günün üstüne olabilecek en güzel şekilde uyandım bir an için. allah hiç bir evladı annesiz babasız, hiç bir aileyi de evlatsız bırakmasın.

    sonra aklıma öldürülen savcının yavrusu geldi. o ise sadece babasını şu aşağıdaki resimdeki gibi hatırlayacak:

    https://pbs.twimg.com/media/CBdcXXBUYAAm7tz.jpg

    daha sonra bu yavruyu babasız bırakanlar aklıma geldi ve daha da sinirlendim. ama zirve bu teröristleri kahramanmışcasına övenleri görünce oldu.

    devlet ve hükümet çok farklı iki kavramdır. aynı ırklarla millet gibi. ırkçılık iyi değildir ama millet sevgisi güzeldir. hükümeti sevmeyebilirsin ama bu sana devlete savaş açma hakkını vermez. sana göre yanlış olan şeyleri eline silahı alıp öldürerek düzeltemezsin. yaptığın ya da düşündüğün şey bana göre yanlışsa, benim de seni öldüremeyeceğim gibi. unutma her zaman filler tepişir karıncalar ezilir.

    o kadar çok şey var ki yazılabilecek aslında, bu işten kimin çıkar sağladığından tut da, neden şimdi yapıldığına kadar. veya neden berkinin fotoğrafının o duvara asıldığına kadar. ama bu terörist sevicilerinin sayesinde hiç biri konuşulmayacak. yine gündem terör eylemini savunanlar ve terörü nefretle ananlar arasındaki o kısır kavga içinde kalacak. birileri de ellerinde çekirdek bizi izleyecek. bravo hepimize.

    bu sözlükte bile o kadar çok ki. aynı emre belözoğlu gibi;
    - tanısanız aslında çok seversiniz, özünde pırlanta gibi çocuktur.
    - e teröristi kahraman yaptı, o ne olacak.
    - ama rererörö

    ilerisini düşünemiyorum. ülke olarak, millet olarak geri dönüşü olmayan bir yola gidiyoruz. birileri bu tezgahı kendi çıkarları ve hesapları için kurgulamış, bazıları bundan faydalanıyor bir kısmı da buna çanak tutuyor. bazı şeyleri kesin olarak çizmemiz gerekiyor artık.

    terörist misin, terör destekçisi misin, hırsız mısın, hırsız yalakası mısın. bizden değilsin. bakmayın seslerinin çok çıktığına, aslında o kadar azlar ki. o yüzden o kadar çok bağırıyorlar zaten.

    acaba bende mi faşo oldum şimdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın