• 1042
    ülkede savcı öldürülmüş, öldürenler kim belli değil, dhkp-c diyorlar.. onlar öldürmek istese herhalde 6-7 saat beklemez hemen öldürürdü mesela bu savcı berkin elvan kardeşimin davasının üstüne daha fazla gitmeye çalışan birisiymiş öyle diyorlar.. seçim öncesi bunların olması bana çok garip geliyor.. savcı kim vurduya gitti bence.. polis kurşunuda olabilir.. olmayadabilir, ülkeme bak be.. ileri demokrasiye sahip ya.. 10% seçim barajına sahip.. belki 2% seçim barajı olsa her görüş meçliste olsa bunlar yaşanmayacaktı.. medeni birşekilde insanlar sorunlarını haledecekti ama olmayacak bunlar bizim ülkemizde yazılım sorunu diye 40 ilde elektrik kesildi.. bunu ben uydurmadım.. başbakan diyor.. enerji bakanı nerede ? o cumhurbaşkanı ile gezintide.. berkin kardeşimin olayı 2 sene oldu.. kim vurdu.. kim öldürdü katili kim bilinmiyor ha ben biliyorum aslında herkes biliyor ancak korkuyoruz abicim.. gelirler bir gece ansızın ip'ten yürürler diyen insanların ülkesidir benim ülkem.. benim ülkem uyuyor.. aziz nesin kriterler vardır ya gerçektende öyledir !.

    edit: savcıyı paralelci yapacaklar.. gelecekte bunu çok duyabiliriz. elektriklerin kesildiği gün bunların olması düşündürücü.

    not: 14-15 yaşında ki bir çocuğa harbiden teroristmiş,ekmek bahaneymiş diyen arkadaşlar var ya.. insanlık adına utandım. dhpkc veya herhangi gibi bir silah tutan elleri savunmam ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın