• 22
    iki güçsüz takımın maçı diye iyi geyik döndü ama şurası bir gerçek ki lihtenştayn son 10 senedir kendi standartlarına göre ciddi bir çıkış yakalamış ve sürpriz sonuçlara imza atmış iken san marino 20 senedir aynı san marino'dur.

    ayrıca bu rekabet bir nevi küçük ölçekli alman ekolü-italyan ekolü çatışmasıdır ama kesinlikle derbi değildir ve orta-üst seviyeden bakınca zayıf iki takım gibi gözükseler de kendi içlerinde ele alırsak lihtenştayn net olarak baskın olan taraftır.

    10 maç yapsınlar 9 tanesini lihtenştayn kazanır, öteki de şansa berabere biter. o kadar iddialıyım. tabi hktwoo'nun boş laflarını bir yana bırakırsak iki takım bu maça kadar 3 kez karşılaşmışlar ve 3 sonuç da gerçekleşmiş. yani istatistiksel olarak ortada tam bir eşitlik söz konusuymuş (1-0, 2-2, 0-1). bu maçla (1-0) ibre bir tık lihtenştayn yönüne döndü.

    edit: bu maç haricinde lihtenştayn toplam 153 maçta 10 galibiyet ve 18 beraberlik sahibi iken san marino toplam 124 maçta 1 galibiyet (o da lihtenştayn'a) ve 4 beraberlik sahibidir. bize göre fark yok da kendi içlerinde fark baya büyük yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın