• 10
    1- futbol şubesi dahil her şubenin sorumluluğunu "önder özen" tarzı profesyonellere bırakmayı hiç düşündünüz mü ?

    2- riva konusunda artık bir adım atmayı düşünüyor musun ? satacak mısınız yoksa işletecek misiniz ? projeniz nedir ? en azından bir 3d max sunumuyla websitenizden yayınlayabilir misiniz ?

    3- galatasaray'a emek vermiş futbolculara plaket vermek dışında onların tecrübelerinden yararlanmayı, onları bir araya toplayıp bazı vefa örnekleri göstererek medyada bizim hakkımızda ileri geri konuşmalarının önüne güzellikle geçmek adına bir projeniz var mıdır ?

    4- merchandise olarak taraftarı tabiri caizse sömürmek yerine kaliteli hizmeti benimseyip ürün ağını geliştirmeyi düşünüyor musunuz ? bu soru 1. soruyla baglantılı, merchandising konusunu alanında profesyonellere emanet etmeyi düşünüyor musunuz ?

    5- altyapıyı da alanında uzman kişilere emanet edip a takım antrenörü ile aralarındaki iletişim hakkındaki projeniz nedir ?

    6- biz galatasaray liseli olmayan milyonlarca sarı-kırmızı sevdalılarına kulüpte söz hakkı tanımayı düşünüyor musunuz ?
    bu bağlamda fener'in 1 milyon liseli projesine benzer bir projeniz var mıdır ?

    7- stad konusunda toki ile muhteşem bir anlaşmazlık içerisinde olmanızdan mütevelit, bu sorunu çözmek adına neler yapmayı düşünüyorsunuz ? eğer saray ziyareti düşünüyorsanız o pek tutmayacaktır.

    8- passolig sisteminden belirli bir meblağ vererek çıkmayı düşünebilir misiniz ? eğer çıkarsanız milyonlarca galatasaray taraftarı sırf o galatasaray kartlarından birine sahip olabilmek için bile passolige vereceğinden daha fazlasını verebilir.
    bu bağlamda sırf yandaş banka değil de sponsorumuz olan / olacak olan bir bankaya verebilir misiniz ? bu kozu sponsorluk için kullanabilir misiniz ?

    9- bütçe ve mali konularda en şeffaf kulüplerden biri olmamıza rağmen, hala mali konularda bilgisi olmayan taraftarlarımızı bilinçlendirebilecek konferanslar, anlaşılır sunumlar, pdf formatında galatasaray.org'da belgeler yayınlayabilir misiniz ? bunun için benfica örneği hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    10 - galatasaray'ı biz dış kapının mandalları milyonlarca galatasaray taraftarı gibi çıkarsız sevebilir misiniz ? eğer cevabınız hayırsa lütfen kulübün kapısının önünden dönünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın