• 998
    biz kendimizi dev aynasında görmeye devam edelim. gruptaki üçüncünün dahi avrupa şampiyonasına katılacağı bir turnuvaya katılmamız şimdiden zorlaştı. 4.torbaya düştüğümüz söyleniyor ki dünya kupası elemelerinde 2. olsak bile dünya kupası'na gitmemiz garanti değil. çünkü 2018 dünya kupası'na rusya hariç 15 avrupa ülkesi katılabilecek. gerçekler şimdiden çok net. 2016'yı geçtim, 2018 bile hayal görünüyor.

    fatih terim'in milletimizdeki kredisi çok fazla. sonuçlara bağlı kalmaksızın zaten tüpçü federasyonu da 2020'ye kadar kendisiyle çalışacagını açıkladı. yani başka bir teknik direktör üçüncünün bile katıldığı bir turnuvada, eleme grubunda bu hallere düşse, üstüne volkan-emre-töre skandalları yaşansa şimdiden yunanistan'a itelenmişti. fatih hoca şanslı bu yönden. halbuki hiddink "biz almanya'yla denk bir takım değiliz" dediği için grupta belçika'yı geride bırakmasına rağmen afaroz edilmişti. gerçekleri konuşmasa bir dönem daha devam edebilirdi.

    son olarak hoca son 3 dünya kupası'nda milli takımın başındaydı ama milli takım hiçbir turnuvaya katılamadı. bunlar 2006,2010,2014 dünya kupaları. diğer yandan avrupa şampiyonalarına hep katıldı. bunlar 1996 ve 2008 avrupa şampiyonaları. bu da ilginç bir istatistik gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın