resim
Çağlar Birinci
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 763
    bende kendisinin performansındaki düşüşü haklı buluyor ve detaylarını yazıyorum.

    çağlar birinci 2007-2010 arası denizlispor ile çok başarılı bir performans gösterdi o dönem çağlar birinci'yi beşiktaşve galatasarayolmak üzere iki kulüp istiyordu, çağlar hasta galatasaraylıdır ama gerek menajer dayatması gerek aile baskısı kendisini adım adım beşiktaş'a yaklaştırıyordu yıl 2010 çok sıcak bir yaz günü çağlar birinci'nin menajeri beşiktaş ile anlaşmıştı ama asıl olay ve tüyler ürperten sır perdesi bu olaydan itibaren başlamıştı...

    çağlar birinci beşiktaşta oynamak istemiyordu, menajeri yapma, etme ön protokol yaptık desede çağlar birinci galatasarayda oynamak istiyordu ve yine 2010 da sıcak bir yaz gününde galatasaray ile anlaşmayı imzaladı.

    tüyler ürperten olaylar zinciri devam ediyordu ve 2010 da ılık bir yaz gününde gerçek çağlar birinci beşiktaş'ta oynamadığı için vuruldu yerine beşiktaş'ın galatasarayı içten karıştırması için gönderdiği israilli ajan yossi kohen getirildi yossi kohen 17 yaşında iken ingiltereye gidip büyük futbol takımlarını yıkmak için özel dersler almıştır ve 2010 yılında galatasaray mali açıdan ibra edilmedi ve sezonu 8. olarak kapattı.

    2009 yılında çağların çekilen fotoğrafları
    http://www.kimbutopcu.com/...topcu/1311274523.jpg
    http://www.sondakika.com/...-yakin-2049207_o.jpg

    görüldüğü üzere gayet kazım koyuncu saçlı mülayim bir adam

    2010 yılında çağlar birinci

    http://galeri.uludagsozluk.com/...ar-birinci_98543.jpg

    gerçek çağlar birinci 1.80 boyundaydı, yossi kohen 1.72 idi.
    gerçek çağlar birinci sol ayağını kullanırdı yossi kohen iki ayağını bile doğru düzgün kullanamıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın