resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3171
    şu emre'yi savunarak komik duruma düşen fenerbahçelileri anlayamıyorum bilic'in de emreden aşağı kalır yanı yok. emre boşu boşuna "her maç jebem ti majku" diye söylenmiyor orada bilic'te çok uyanık alttan alttan ortalığı karıştırıyor medyaya karşı şirin görünüp nabza göre şerbet takılıyor. emre'nin ki kazanma hırsı falan değil. kazanma hırsı olan adam sert oynar, sinirlenir öfkelenir eyvallah. emre her maç birinci dakikadan başlayıp küfreder sahada olan olmayan, rakip, hakem, kendi arkadaşları dahil ana avrat ne varsa küfür eder. kafa kesme işareti yaptı, ırkçılıktan hüküm giydi cezası ertelendi, milli takım kaptanıyken döndü tribünlere kol hareketi çekti, şota'ya kasımpaşa maçında ettiği küfürleri de hatırlarsınız, şimdi de utanmadan rakip takımın hocasını tehdit ediyor koridorlarda. emre futbolun içindeki en büyük pislik bunu terim böyle rahat yetiştirdi avrupada dizginlemişlerdi yine iyi kötü ama türkiye'ye döndükten sonra aziz öyle bir güvence verdi ki emre eskisinden de beter oldu. sanki bütün saha onunmuş gibi davranıyor. emre'nin ki direkt karakter bozukluğu başka açıklaması yok, bu adam yıllarca omuz omuza oynadığı abi abi diye köpek çektiği ümit davala ve hasan şaş'a bile ana avrat küfür edecek kadar karaktersiz. o maçtan sonra ümit davala "emre sıkıyorsa dışarıda söylesin bunları yüzüme, inşallah saha dışında karşılaşmayız onun için hiç iyi olmaz" demişti emre'de yediği boku bildiği için cevap dahi veremedi.

    görürsünüz emre böyle davranmaya devam etsin çok yakında haberlerde rakip takım taraftarı tarafından tartaklandı haberleri çıkar hiçte şaşırmam. çünkü adamın seveni yok. ligde 18 takım var 17sinin taraftarı adamdan nefret ediyor elinden gelse bir kaşık suda boğacak, kendi taraftarı da emre'nin şerefsiz olduğunun farkında ama itiraf edemiyor.

    ben melo'ya da sinirlenen bir galatasaraylıyım ama melo'nun ki gereksiz agresiflik ve aptallık emre'nin davranışlarıyla kıyas götürmez. ki melo'nun özellikle uğraştığı adamlardan birisi de emre'dir ne hikmetse. çünkü adam pislikle agresiflik ayrımını yapmayı biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın