• 3404
    bilic'in gerçek yüzü adlı bir video hazırlamışlar iki dakika izledim, başkası adına utanmak deyimi böyle tanımlanamazdı, insan göz göre göre yalan söyleyebilir mi? yalan söylerken kendi hazırladığı videoda yalanını açığa çıkarır mı? yapar arkadaş, utanma duygusu yoksa herşeyi yapar.

    peşin olarak belirteyim, bilic'i günahım kadar sevmem, bu videodaki kadar olmasa da bilic her maç hakemlere birşeyler söyler, futbolculara birşeyler söyler. taç atışına bile defalarca itiraz ettiğini biliyorum.

    ama gelelim fenerbahçe'nin hazırladığı videoya link entry sonunda paylaşacağım. bu videonun başında bilic'in alper potuk'a fiziksel tacizde bulunduğu iddaa edilmiş, hayır efendim, pozisyonda taç beşiktaş'ın alper zaman kazanmak için topu eline alıp yürümeye başlıyor, bilic hemen yanında topu istiyor ellerini açıp alper tam topu verecekken yere salıyor ve ayağıyla uzaklaştırıyor, bu esnada eli boş dönen bilic alper'e çarpıyor gibi bir görüntü oluşturuyor. bunun gibi birkaç tane daha örnek verebilirim fakat bu yeterlidir.

    şimdi bunu neden yazdım, ben ilgili videoyu daha ilk izlediğim anda bu olayın böyle olduğunu anlıyorum, bu videoyu hazırlayan ekip bunu görmüyor mu? yöneticiler yayınlanmadan kontrol etmiyor mu? kontrol ederken onlar görmüyor mu? bal gibi de görüyor ve biliyorlar, peki neden yayınlıyorlar ve o pozisyon hakkında bilic'in alper potuk'a fiziksel tacizi diye lanse ediyorlar?

    yorumu size bırakıyorum, herkes biliyor gerçeği. son derece tehlikeli bir kulüp, her hareketleri bu kadar da olmaz, bunu da yapamazlar, yapmamışlardır dedirtiyor.

    http://www.tribundergi.com/...uzu-fbtv-kamerasiyla

    edit: kanım dondu, linki unuttum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın