resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10162
    galatasaray'dan gittikten sonra yaptığı açıklamalardan ötürü çok kızgın olduğum futbolcu. hatta diyebilirim ki benim için emre belözoğlu seviyesinde. o derece sevmiyorum. geri dönse maçları bile izlemem. önce bunu belirteyim. sonra..

    ekonomi hakkında ahkam kesmesi çok yanlış. ben ekonomiden anlamam o yüzden konuşmam da. ama ben öğrenci halimle karnımı günde en az 15 liraya doyurabiliyorsam bu ülkede ekonomi iyiye falan gitmiyordur arkadaş. bu konuya hiç girmese tepki olmazdı insanlar bu konuda haklı. şimdi anladığım kısım hakkında yorum yaptım ve bu bahsi bitiriyorum.

    değinmek istediğim başka birşey var. bu arkadaş yaptığı açıklamada samimiyse, aslında iktidarı sevmeyen, sadece kendini yükseltmek ve egosunu tatmin etmek için bu sözleri söylemiş biriyse yaptığı şerefsizliktir. ama -aması var- söylediklerinde samimiyse, iktidarı, cumhurbaşkanını vs. seviyorsa sırf siyasi görüşlerinden ötürü arda'ya hakaret etmek çok yanlış. kardeşim arda bu ülkenin vatandaşı değil mi sevemez mi bir görüşü olamaz mı? ha doğrudur yanlıştır katılırsın katılmazsın o beni ilgilendirmez. bu ülke bilmediği şeyler üstünden ideolojisini savunmayanlardan geçilmiyor zaten onu biliyorum yalnız eğer mantıklı bir analizin varsa yap bizlere sun "arda'nın davranışları böyledir, arda şu sözleri söylemiştir nasıl oluyor da şimdi böyle konuşuyor" de ben de "ha tamam arda tam çakal olmuş" diyeyim.

    ee yok ben direk saydıracağım "yavşak, hıyar, tırt, göt, zart zurt" dersen olmaz. sonra seninle sözlük ağlama duvarı, sözlük sinirlenme duvarı gibi başlıklarda ülkenin halini, insanların tahammülsüzlüğünü hatta genç insanların ölümlerini konuşup hep beraber nefretimizi artrırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın