resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3891
    semih'in, bülent korkmaz gibi tüm kariyeri boyunca galatasray'da oynamasını istiyordum. her ne kadar bu sezon form düşüklüğü yaşasa da bence kadromuzda ilk 11'e yazılması gereken ilk stoper. yanına düzgün bir yabancı bulursak önümüzdeki on yıl stoper mevkinde kendisi sayesinde rahat edeceğimizi düşünüyordum ilk oynamaya başladığında. ancak transferdeki başarısızlığımızı stoper mevkinde de gösterdik ujfalusi'den sonra ve yanına doğru düzgün bir adam bulamadık. chedjou'nun bu sezon performansı yükseldi ama hala yeteri kadar güven vermiyor ve zaman zaman bizi yakacak hatalar yapmaya devam ediyor. koray oynamaya başladığından beri ciddi gelişim gösterse de hala kadroya yazarken tereddüt ediyoruz. hakan'sa artık genç bir futbolcu değil. uzun lig maratonunda stoperde istikrarlı bir performans beklemek hata olur. böyle bir stoper rotasyonumuz varken satılması çok da mantıklı bir hareket olmaz.

    diğer yandan 10 milyon euro semih için cazip bir teklif. bu meblağ doğru mudur bilmem ama mancini'nin kendisini istemesi gayet normal. zamanında avrupa'da oynayabilecek yerli oyuncu var mı sorusuna verdiği 3 isim biriydi semih. bu da böyle bir transfer girişiminin olma ihtimalini artırıyor. semih açısında bakarsak da italya bir defans oyuncusu için kendini geliştirmek adına çok uygun bir ülke.

    normalde satılmasına kesinlikle karşı olurdum ama şu an arda'nın transfer sürecindekine benzer hisler yaşıyorum. arda'nın gitmesini hiç istemiyordum ama kendisine o dönemde yapılan haksız eleştirilerden dolayı hak veriyordum. semih de şu an benzer şekilde gereğinden fazla ve saçma şekillerde eleştiriliyor. arda kadar şiddetli eleştirilere maruz kalmadı belki fakat ilerleyen süreçte bu eleştirilerin dozajının artmayacağı da garanti değil. yine de çok olağan bir durum olmadıkça gitmeyeceğini düşünüyorum. gerçi arda için de zamanında aynı şeyi düşünüyordum ama ikisini karakter olarak aynı kefeye koymak doğru değil. zira arda daha duygusal bir adam.

    edit: andrei taganov uyardı, kartalspor'a kiralandığı için bülent kaptan gibi olma ihtimali yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın