resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6593
    medyanın ve tunç üner gibi ne olduğu belirsiz adamların tek derdi mali genel kurulda aklanmamasını sağlamaktır.
    zira ödleri kopuyor tekrar başkan olmasından.
    herkes biliyor ki bu adam bir daha başkanlığa adaylığını koyacaksa çok iyi hazırlanmış olarak gelecek.

    geçmiş entrylerime denk gelmiş olan varsa bilir. ben ünal aysal'ı duruşundan dolayı çok severim.
    ancak yeniden başkan olmasına da karşıyım. ister iktidar baskısı olsun, ister başka sebep galatasaray'ı çok zor durumda bıraktığına inanıyorum zira. galatasaray başkanı kaçmamalı. gerekirse taraftarı sokağa döküp 200 milyon lira vergi cezasını yiyip, sonra da sildirmeli. bu nedenle ünal aysal'ı tekrar başkan görmek istemiyorum.

    gönlümden geçen isim her ne kadar çok sivri dilli bulsam da, agresif tavırlarının galatasaray'a zarar verme ihtimali olduğunu düşünsem de adnan öztürk. adamın bir projesi var. senelerdir kafasında hazırladığını hepimiz biliyoruz. üstelik de fenerbahçe'ye, demirören'e karşı dik duran bir isim. bir şansı hakediyor. hem de dakikada 5 kere tayyip erdoğan'a yaranabilme potansiyeline sahip albayrak ve şürekasından daha fazla.

    yine de camianın bu medya oyunları ile karışmasını kabul etmiyorum. tunç üner kimdir amk. bizim futbolcularımızın maliyetlerini nereden biliyor. bruma ve telles'i nasıl 9 milyon eu'ya alabiliyor. keza türk futbolcularının en kötülerinin bile piyasasını biliyoruz. sercan'a gelince mi ucuz transfer olabilirmiş galatasaray'a.

    tam güzel cümlelerle seyirciye aktarılan ağdalı bir iftira senaryosu. bok at izi kalsın mantalitesi.
    ilkokulda vardı. ayakkabı alırdın. bir çocuk gelirdi hemen yanına. kaç para o derdi. şu kadar diye cevap verirdin. o da der ki kazık yemişsin, aslında şu kadar. bu gün medyanın galatasaray'a uyguladığı oyun bu ilkokul anektotlarımızın içine su katılmamış şerefsizlerin dahil olması ile meydana geleni.

    inanmayın amk.
    kendinizi salak yerine koydurmayın bu adamlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın