• 88
    tahminimce 74-75 puan ile sezon sonu inşallah şampiyon olacağımıza inandığım sezondur.

    bildiğiniz üzere şampiyonluk her zaman anadolu takımlarından geçer ve benim tek şüpheli baktığım maç trabzon deplasmanı. herhangi bir takım için geriye kalan maçların tamamını alma gibi bir hayal kurmak aptallık olur. ama bizim kendi evimizde artık puan kaybetme lüksümüz yok. manasız maçlarda puan kayıpları bize ders olsun artık. deplasman maçlarında da dediğim gibi gözümü korkutan tek maç trabzon deplasmanıdır.

    fenerbahçe : son yaşanan olaylar bunları fena bir gaza getirmez, hakemlerin göz ardları devam etmez, şike yapmaz, teşvik primi vermez vs. vs. yapmazlar ise rize maçından k.erciyes maçına kadar kesin puan kaybedeceklerdir. en zorlu maçları ise bursa ve sivas olacaktır. küme düşme potasından kurtulma çabası işe yarar ise k.erciyes deplasmanda da olsa puan alabilir. son 3 hafta maçları ise mersin, basaksehir ve kasımpaşa maçlarıdır. bursanın avrupaya gidememesi başakşehir için bir velinimettir. bi ihtimal burada da puan kaybetmeleri.. neden olmasın ki ? her zaman bize aslan olacak değiller ya ?

    beşiktaş : trabzon ve biz. besiktaşın geriye kalan her hangi bir maçta tökezlemesi ile iplerinin kopacağı manasına gelir. kasımpaşa karabük ve trabzon deplasmanı, bu üç maçta puan kaybetme oranı iddaa ya verilse, herhalde 1.05 oran verilir. hele ki şu son futbolu ile bizim oraların tabiri ile ekmektir ( yani kesin gözü ile bakılan beleş maçtır.)

    ahh şu küme düşme potasındaki karabük ile erciyes 2 3 maç galibiyet alsalar bakın görün fener ile beşiktaşın maçları nasıl zorlu geçiyor.

    bu sezon en temiz en hakiki şekilde şampiyon olacağız inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın