• 87
    son senelerde şahiltlik ettiğimiz en çekişmeli sezondur.

    şampiyonluğa oynayan takımların şu aralar kötü gittiği aslında pek de gerçek sayılmaz, istatistiklere göre bütün takımlar ilk yarıdaki performansının nerdeyse aynısını göstermekte.

    galatasaray ilk yarıda kasımpaşa maçıyla birlikte 2 mağlubiyet, 1 beraberlik almış. ikinci yarıda ise kasımpaşa maçıyla birlikte 1 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak ilk yarı performansını yükseltmiş. ilk yarıda 8 puan bıraktığı süreçten, ikinci yarıda 7 puan bırakarak çıkmıştır.

    fenerbahçe ilk yarıda beşiktaş maçıyla birlikte 2 mağlubiyet, 1 beraberlik almış. ikinci yarıda ise beşiktaş maçıyla birlikte 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak ilk yarı performansının altına düşmüş. ilk yarıda 8 puan bıraktığı süreçten, ikinci yarıda 10 puan bırakarak çıkmıştır.

    beşiktaş ise ilk yarıda fenerbahçe maçıyla birlikte 2 mağlubiyet, 2 beraberlik almış. ikinci yarıda ise fenerbahçe maçıyla birlikte 2 mağlubiyet 1 beraberlik alarak ilk yarı performansını düzeltmiş. ilk yarıda 10 puan bıraktığı süreçten, ikinci yarıda 8 puan bırakarak çıkmıştır.

    şampiyonluğu belirleyecek olan kalan 9 hafta'da ise takımlar ilk yarıda hayvani performans göstermiştir. galatasaray ilk yarıda trabzon mağlubiyeti ve gençlerbirliği beraberliği ile 27 puan'ın 22'sini alma başarısı göstermiştir. fenerbahçe bursa ve eskişehir beraberlikleri ile 27 puan'ın 23'ünü alma başarısı göstermiştir. beşiktaş kalan 9 hafta'da sadece galatasaray mağlubiyeti ile ilk yarıda 27 puan'ın 24'ünü almıştır.

    ben takımların son 9 hafta'da aynı performansı gösterebileceğini pek sanmıyorum. biz dahil, tüm takımlar için ilk yarıdaki şansın tekrarlanacağını düşünmüyorum. ha inşallah bizimki tekrarlanır tabi ki ve inşallah 27'sini de alır gideriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın