• 86
    önümüzdeki 2 haftadaki maçların sonuçları ciddi anlamda belirleyici olabilir.

    *biz önce içeride karabük ile, sonra da deplasmanda trabzon ile oynuyoruz. olur da 6 puan alırsak bu durumun şahaneliğini tarif edecek bir kelime bulamıyorum. ciddi anlamda harika, efsane, muazzam, enfes, fevkalade, vs.vs. olur. şampiyonluğa motive olmuş bir galatasaray'ın önünde hiçbir takımın duramayacağını da düşünürsek benim bu maçlarda içim rahat.

    *beşiktaş'a baktığımızda, önce içeride başakşehir ile oynayacaklar, sonra da kasımpaşa deplasmanındalar. beşiktaş bütün derbileri kaybetmiş olmasına rağmen hala şampiyonluk yarışındaysa bunda diğer maçlardaki minimum kayıplarına borçlular. anadolu takımlarına karşı ciddi anlamda puan kaybetmiyorlar ama başakşehir ve kasımpaşa çok ters takımlar. beşiktaş bu iki maçı toplam 1 puanla geçerse kimse şaşırmasın.

    *fenerbahçe ise önce rize deplasmanında, sonra içeride bursa ile oynuyor. fener 2 maçtan birinde bile puan kaybetse bizim için harika sonuç. ki özellikle bursa fener'i kadıköy'de yenebilir.

    tüm bunları bir kenara koyarsak, her şeyin bizim elimizde olduğu bir gerçek. önümüzde 9 maç ve kazanılacak 27 puan var. özellikle trabzon deplasmanı olmak üzere önümüzdeki 2 hafta kritik bir dönemeç. burayı kayıpsız dönersek ve rakipler de umduğumuz sonuçları alırsa önümüz çok daha açık olacak.

    (bkz: şampiyonluk yakın meşaleyi yakın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın