• 990
    tek dileğim 23.03.2015 tarihini müteakkip oynayacağı 2 maçta burak yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle riske edilmemesidir.
    hamza hamzaoğlu şampiyonluk için en büyük kozumuz burak yılmaz'ın üzerine titriyor.
    sanıyorum başında olmadığı galatasaray'ın başarısızlığı her defasında kendisine yeni kapılar açtığından terim buna pek hassasiyet göstermeyecektir. zaten kader ortağı demirören de izin vermez. bilmiyorum çok mu düşmanca düşünüyorum ama malesef bile bile ladese gidiyoruz. burak yılmaz milli maçlar sonrası muhtemelen sakatlığı nüksedeceğinden ya da daha da artacağından 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak, kirlenmiş türkiye futbolunun baronları da ellerini ovuştura ovuştura bu mutlu tabloyu izleyecekler. biz de her yaptığı mazur görülen fenerbahçe'nin şampiyon olmasını sinir olmuş biçimde izleyecez.

    bahaneleri de hazır, milli dava. milli dava falan değil arkadaşım. milli davaysa fenerbahçe kalecisi volkan stadı kadroda olduğu maçın öncesinde terk ettiğinde en ağır cezayı verirsin. hem federasyon olarak verirsin, hem de teknik direktör olarak ben gönderdim gibi abuk subuk açıklamalarda bulunmazsın. bana göre milli davalık bir yanı kalmamıştır bu takımın. milli dava öncelikle galatasaray'ın avrupa'da yaptığı maçlardır. sonrasında da isteyen katılır isteyen katılmaz, mesela bu sezon beşiktaş'ın liverpool'a, anderlecht'e karşı oynadığı maçlardır. o maçlar türk futboluna fayda sağlar. milli takım ne amk? silahların konuştuğu bir platform. ben öyle bir yerde oyuncumun sağlığının güvende olduğuna nasıl inanayım. adamın ağzına silah sokmuşlar, kimsenin sesi çıkmamış, burak'ın adelesine dikkat edeceklerine nasıl inanayım?

    yok mu arkadaş galatasaray için sakat futbolcularının milli takımdan affının istenmesi gibi bir hadise.
    gökhan gönül sakatlandı mı kimse gıkını çıkarmıyor amk. adam milli maça çıkmıyor, takımdan affını istiyor 3 gün sonra lig maçında 12 kilometre koşuyor, galatasaray niye göndermiyorum adamımı diyemiyor anlamıyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın