resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3118
    kendisinin karakteri herkesin malumu ancak kendisine katil demek kendisi ile karaktersizlik konusunda yarışa girmekten öteye gitmez. emre sinirlenince nasıl kuduz köpek gibi saldırıyorsa, emre'ye karşı yapılan eleştirilerin dozu öyle kaçıyor ki hakaretler havada uçuşuyor. bir de rabiacı olması nasıl bir sorun oluşturuyor? rabiacı ne ayrıca?. insanları şucu bucu diye yaftalayan 80 kafasından hala kurtulamadınız gitti.

    emre'yi savunmak zorunda kalmak bile çok kötü. milli maça kadar yine ''ooo haydi aslanım hollanda'' geyikleri dönüp duracak. tamam lan tamam hollanda'yı tutuyorsunuz anladık da, bunun şovunu yaparak elinize ne geçiyor? çok mu marjinal oluyorsunuz? kimse size zorla milli takımı tutun da demiyor. başında sevmediği bir adam, kadrosunda sevmediği futbolcular var diye milli takımın rakibi tutup lehine goygoy yapan adam yarın birgün galatasaray için benzer bir durumda da rakibi tutar. çok değil, daha bir hafta önce ''ben demiştim'' abisi ve destekçisi puan kaybını şova dönüştürmüştü. neyse, konu saptı. uzun lafın kısası; yine sözlük okunmuyor anasını satayım!

    edit: yarın birgün allah korusun siz de trafikte birini ezdiğinizde kaza ile de olsa katil mi olacaksınız? büyük konuşmayın beyler. emre'nin yanına değnek koyayım, size bir şey olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın