resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1651
    beğenilmesi, hatta ve hatta kasımpaşa maçından sonra da beğenilmesi oldukça dikkatimi çekti. başka maç mı seyrettik acaba diye düşündüm.

    dün sol taraftaki koordinasyonda wesley-yasin-alex telles arasındaki en zayıf halkaydı ve koordinasyonu bozandı pek çok zaman. özellikle 2-3 öndeyken sol tarafta bu üçlü, üçgenler kurarak pas yaparken taç çizgisinin oralarda iki kere top kaybedip sol taraftan bom boş kulvarla rakibin ortada hiçbir şey yokken atak yapmasına sebep oldu.

    defansif yönü zaten berbat, o konuya değinmesek de olur zira alex telles sol bek falan değildir. hücumuna bakalım bir de; doğru düzgün orta açmıyor soldan bindirdiği zamanlarda da yaptığı ortalar ya rakibe çarpıp korner, taç oluyor yada topu geri çekip yanına yaklaşana veriyor. bir kanattan sabri diğer kanattan alex telles ortaları adamı yeteri kadar kanser etmeye sebebiyet verir. yine ikisininde savunmalarının evlere şenlik olması defansımızı yol geçen hanına çeviriyor. son zamanlarda hücumda yaptığı en olumlu şey sivas maçında attığı goldür, onda da zaten sol kanat oynuyordu.

    kesinlikle şampiyonluğa oynayan, şampiyonlar liginde oynayan takımın sol beki değildir. gelecek sene yabancı kontenjanı rahatlığıyla rotasyon oyuncusu olarak takımda kalabilir. sol kulvarda (bek hariç) düşünülebilir zaman zaman.

    çok transfere ihtiyacımız var çoook...
App Store'dan indirin Google Play'den alın