• 3
    söylenirken parmakların açılıp kapatılmak suretiyle konuşma hareketinin de yapılması gereken efsane söz. kafamda deli sorular...

    1- 2000 senesindeki imkanlarla fatih terim emmanuel petit'in çok konuştuğu bilgisini nereden edinmiştir? bunu gerçekten çok merak ediyorum. ne bileyim bülent ünder kılık değiştirip arsenal'in maçlarını izlemiş, teknik taktik notlar alırken bu durumu da mı gözlemlemiştir?

    2- fatih terim koskoca maç öncesi konuşması boyunca niçin bundan başka isim vermemektedir? bunda da şaka yapmıyorum, ne bileyim hep böyle afaki ifadeler, rakip arsenal mi yoksa bursaspor mu anlayamıyoruz. "topumuzu oynuyoruz", "tehlikeli bölgede suat'ın adamı belli" gibisinden... ne topumuzu oynama şeklimiz, ne tehlikeli bölge, ne de suat'ın adamı net bir şekilde belirtiliyor ama nedense o kadar önemli olmalı ki petit'in çok konuştuğu, hatta bununla da yetinmeyip rakibe dirsek attığı çok net bir şekilde ifade ediliyor ve mevzuyu da zaten bu detaydan anlıyoruz.

    3- petit gerçekten çok konuşup dirsek atan bir futbolcu mudur yoksa bunlar hurafe midir? yani ne bileyim belki yanlış istihbarat gelmiştir diyeceğim ama tipi de çok belli yani karıştırılacak bir oyuncu değil, hani kulübün arşivinden sadece petit'in maç esnasında çok konuşmaları ve dirsek atmalarından oluşan bir video ortaya çıksa efsane olur. aşırı da merak ediyorum bu konunun aslını astarını.

    20-30 kişi petit'in emekliliğini geçirdiği evini bassak, at kuyruğu saçını şöyle sifon gibi aşağı çekip "sana imparatorun selamını getirdik" dedikten sonra "niye çok gonuşuyon leağn amuğağoyim" diye dalsak ne hoş olur :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın