resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1845
    oyle abuk sabuk elestirilere maruz kaliyor ki, yazmayim yazmayim diyorum ama kendimi tutamiyorum. bugun burak'i oynatmadi diye elestiriliyor kendisi, ayni sekilde bu noktadan cakmaya calisanlar burak'in bu takimda yeri olmadigini savunanlarla ayni kisiler. adam hata yapiyor yaptigi hatadan derd cikariyor ozur diliyor, yine kendisi suclu oluyor, eger cikip dese ki; 'benim yogurt yiyis tarzim bu isinize geliyorsa' yine haksiz cikacak.

    geldiginden beri oyuncularin topa vurus tarzi bile degisti, ama hayatinda toplamda 200 tane futbol macini 90 dakika izlememmis kisiler cikmis gelisine elestiriyor kendisini. herkes bildigi konu hakkinda yorum yapiyor olsaydi, herkes hincal ulucluk taslamaya cabalamasaydi, aslinda ulkede daha yasanilabilir bir hale gelebilirdi. gelinen noktada bircok kisi teknik direktorluk kariyerinde basarili olamayip 10 yildir yorum yaparak sah olmaya calisan ridvan'dan bir adim oteye gidemiyor.

    yillardan beri bu kadar nufusumuz var ama futbolda bir nufuzumuz yok diyenler ben sorunu altyapida degil, seyirci profilinde aramalilar. ortaya konan oyunu izleyende sikinti var. neyse fazla uzatmiyorum, mancini'yi ve prandelli'yi ozleyenlerin evine tivibu baglama hizmeti ucretini ben verebilirim, doya doya izleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın