resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1843
    14/15 sezonunda başarı için gerekli ne varsa yapmaktadır.

    mevcut kadro çok belli ki savunma futbolu oynayamaz. önce savunma diyen adamla kadronun halini zaten gördük. gelen 4 attı, giden 4 attı.
    eric gerets'de de görmüştük bu senaryoyu. atabildiğin kadar at mantığıyla oynamıştık v o sene de rekor sayıda gol atıp şampiyonluğa uzanmıştık.
    bana göre galatasaray'ın commanding center back tabir edilen misal alex gibi bir stoperi olsa her şey çok farklı olurdu. defans çizgisini doğru çekmesi, orta saha ve defans mesafesini doğru ayarlaması bile bu takıma çok şey katardı. ayrıca kimin nerede duracağını, kimin kime koşacağını bilal'e anlatır gibi sabri'ye, chedjou'ya anlatması takıma müthiş katkı sağlardı. ama yok...

    önümüzdeki sezon bu takıma burak'ın üzerindeki gol yükünü paylaşacak bir pivot santrafor lazım.
    hamza hoca'nın sinan gümüş için planları neler bilmiyorum ama bir golcü kanat oyuncusu lazım.
    orta sahaya bir canavar lazım. hamit çok iyi form tuttu. fakat sık sakatlanan bir oyuncu. koca sezon yeniden selçuk, melo, hamit üçlüsüne bakarsak kumar oynamış oluruz.
    bahsettiğim kriterlerde bir stoper ve bir sağ bek oyuncusu lazım.

    transfer komitesi miyim? hayır.
    peki herkesin bildiği bunları niye yazdım?
    hamza hoca hakkındaki eleştirileri okuyorum da... sanki tüm bu oyuncular kadroda varmış gibi davranıyor herkes.
    arkadaş sabri oynamasın. nasıl oynamasın ulan? kim oynasın yerine?
    biri diyor ki niye burak oynamadı. adam oyuncusunu kaybetmek istemiyor. adamın bir türlü geçmeyen sakatlığı var işte. umut'la yenebiliyorsam umut'la yenmek istiyorum diyor. hayır bak bana kardeş, sen daha dün burak yılmaz futbolcu değil, gitsin derken bu adam geldi, burak'ı forvet arkası oynattı. tekrar adam etti.
    yasin diye benim dahi çöp dediğim adamın sneijder ile uyumunu farkedip takıma monte etti. telles'i, olcan'ı, bruma'yı kazanmaya çalışıp galatasaray'ın parasını korudu.

    ben burda melo sakatlanınca havluyu atan çok tip gördüm. hamza hoca atmadı. şampiyonluk umutlarını hamit'le yeşillendirdi tekrar. eminim eboue elinde olsa onu da kullanırdı.
    çıkmış diyor ki, hamza hoca galatasaray'ın seviyesinde değil. doğru. çünkü bir antranör olarak galatasaray'ın yönetim anlayışının da, taraftar profilinin de, futbolcu profilinin de çok üzerinde.
    resmen kadromuz geçen seneden kötü. gelen kayda değer bir adam yok. giden drogba var.
    hamza hoca'nın yaptığı takım ve oynattığı futbol mucizedir.
    şampiyon olmayalım.
    hatta elimizdeki şampiyonluğu son maçta hamza hoca'nın hatasıyla kaybedelim. önemli değil.
    bu, arkasında durulacak adamdır.
    3 sene, 4 sene düşük bütçelerle seni şampiyonluğa oynatacak, mali yapını rahatlatacak hoca'dır senin tabirinle hamza.
    21.03.2015 kasımpaşa maçı'nın devre arasında durum 2-0'ken de bunu yazdım. şimdi de bunu yazıyorum. ben bıkmışım prandelli'den, mancini'den. top oynayan, pas yapan bir takım istiyorum. işte hamza hoca da biliyor ki zaten galatasaray'ın forması bile şampiyonluğa oynar bu ligde. bir de adamın eline 3-5 futbolcu verelim bakalım sezon sonunda. ne yapacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın