resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7953
    burak sadece bu sezon değil bundan önce de bizim en önemli hücum opsiyonumuzdu yanında drogba olmasına rağmen bundan sonra da en az 2 yıl öyle kalacak. bu drogba kötü futbolcu demek değil burak bulunmaz hint kumaşı demek hiç değil. burak kadar isteyen oyuncu çok zor bulunur hele ki yerli. yabancı sınırı kalktı yerine bir yabancıda oraya alırız kafasıyla düşünen zaten baştan bu işi bıraksın hiç futbol konuşmasın takımda açık ve net para yok oyuncu maaşlarını bile zar zor ödüyoruz şu durumda her mevkiye yeni transfer hayal. bu da demek ki elindeki futbolcuları iyi değerlendireceksin. galatasaray'da başarılı oldu ya da olamadı 3 hocayla çalışmış burak bunlardan bir tanesi dahi burak'tan vazgeçmemiş bu adamların hepsi akıl fakiri bir siz biliyorsunuz ya bu işi. dün oynanan maçta (bkz: 21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı) burak'tan önce ve sonrasını hep beraber izledik. size göre sade bir gol attı bana göre çok şey yaptı. top kaybetmedi mi evet kaybetti ama donk neredeyse her hücum pozisyonunda burak'ı kollamaktan yanında oynadığı veysel'i yalnız bırakmak zorunda kaldı yasin zaten bire bir adam geçme kabiliyeti olan bir adam sneijder'in pasları da eklenince darmaduman ettiler kasımpaşayı. herhangi bir ikinci forvet bunu yapmaz çünkü yapamaz. burak'ın her maç attığı depar, boş koşu sayısı normalin çok üzerinde. maruz görün şu anda bu istatistikleri bulamadım eğer elinde olan varsa gödersin ekleyeyim.

    çok ofsayta düşüyormuş, sabaha kadar düşsün gidin sorun efsane kaptan bülent'e en zorlandığın 3 forvet kim diye mutlaka inzaghi'yi sayacaktır aralarında ki söyledi de bunu daha önce. inzaghi şu sürekli ofsaytta olan adam, ama maç boyu sürekli ortalıkta dolanan gerekli gereksiz yerlere giden savunma düzenini paramparça eden adam senin elinde de bu tipte bir forvet var hala adama nereden sallarım, nasıl itin götüne sokarım onun hesabını yapıyorsun. demba ba diyordunuz en başta dedik bir sakatlanmaya görsün sakatlıktan döneli kaç maç oldu penaltı harici golü yok avrupa maçlarında sahada yok adam, emenike sow ikilisinden bahsetmiyorum bile yürüyen hayaletler ikisi de. sen al bakayım az ayağı düzgün kondisyonu yerinde topçu burak'la çift forvet oyna bak gör neler oluyor.

    sözün özü artık bir susun da rahat nefes alalım. burak yılmaz o sözleşme bitene kadar bu takımda kalır. bu seneden sonra temizinden 2 yıl daha iş yapar sonrası abi rolünde bir karambol golcüsüne döner bende biliyorum ama elinde olduğu süreçte en iyi şekilde faydalanmalısın bu adamdan. gölge etmeyin artık şu takıma, kötü oynuyor söyleniyorsunuz anladık adam iyi oynasa o bile kabahat neden daha önce iyi oynamamışmış. ben sana soruyor muyum iş yerinde her gün aynı performansı neden vermiyorsun bu ay düştün gözden diye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın