resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1827
    oyun okumayı hiç bilmeyen teknik direktör. şimdi fan club çıkmış kasımpaşa galibiyeti sonrası ama kusura bakmayın göz boyamaya gerek yok. takım ilk yarı döküldü dua edelim 3. golü yemedik. 2. yarı ise ne hikmetse kenarda bekleyen burak oyuna girdi. madem 45 dakika oynayabilicek bu adam hemde 2.yarı gole ihtiyacın var o 45dk 90 olur. ama ilk 11de başlamıyor bunun araştırılması lazım. bence mantıklı hiçbir izahı yok he olabilir hollanda maçı için terim rica etmiştir ne olsa galatasaray kim dimi.

    öncelikle ilk 11 tercihi. burak konusuna değinmicem hadi sakat vs de değil de nese pandev niye oynamaz. ileri top şişirince indiremeyen topla koşamayan ayağına gelince duvar olamayan tek özelliği boş kaleye karambol golü olan umut yerine niye oynamaz. bu adam kötü kondisyonu olsa bile en kötü pas dağıtıcak beceride zaten senin yasin ve sneijder gibi 2 bitiricin var 2side şut çekip içeri girebiliyor forvete dahi ihtiyacın yokken niye umut. he birde çok iyi performans göstermiş gibi olcan niye oynuyor. adam sol bekte denedin olmadı niye tekrar önde deniyorsun bruma'yı denemiyorsun zaten ne oynayacağını biliyorsun en azından brumanın olcan gibi dili dışarda dolanmaz.

    gelelim takımın 1-0 geri düşmüşken teknik direktör olarak kenardan sisteme veya oyuna müdahale edersin. çünkü pozisyon buluyorsun ancak arkan otoban. sabri gidiyor gelemiyor görüyorsun ama sabriye gitme talimatı yada hamite sabrinin boşluğunu doldur talimatı veremiyorsun. yine göre göre gol yedi takım kendisi yüzünden. gol geliyorum diyordu lan ilk yarıda defansda 2 kişi yakalanmak nedir mantık nerde burda. bunların önüne geçer miydi geçerdi çünkü ondan öncede defans s.o.s veriyordu kendisi müdahale etmeyi bilmediği için göremedi.

    şimdi fan club için 3-2 olan maça. oyun nasıl değişti rakip açıldı kontra bulduk yasin kişisel yeteneği ile 2 asist yaptı gol attık. sonra birde şans topu burak akıllıca dokundu. onun dışında kalemizde kaç pozisyon verdik ona bakalım birde direkten dönen musleranın kurtardığı yürüyerek orta saha geçiliyordu ama müdahale yok. 3-2 oldu biraz gitti hamle gelmeye başladı. yekta ve emre ç girdi orta saha tutulsun diye. umut hala oyunda yasin ve sakat sabri çıktı. ne var bu umutta tutuyorsun geri gelmiyor ileride birşey yapmıyor.

    sonuç olarak acilen fetişinden vazgeçmesi gerekiyor. olcan-umut bu 2 çöp bu takımda olmaz. bakın sabri bile olur 40yılda bir doğru iş yapar filan ama umut-olcan olmaz. sonra oyun okumayı öğrenmesi lazım. gitsin fm oynasın biraz müdahale etmeyi belki öyle öğrenebilir yoksa bu müdahaleleri ile her takımın 4-5 attığı ezdiği kasımpaşayı 3-2 anca yener.

    not: genel ve 21mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı için söylenmiştir.

    edit büdüt: bu arada ufak bir anektod daha sunuyım.
    8 haftadır düzenli olarak gol yiyoruz. toplamda 12 gol yedik 18 gol attık. yediğimizden fazlasını atmıyoruz. nedeni ise önün gelenin koyduğu balıkesire 3 gol attık jimnastikçilerin 5 attığı erciyese de 3 gol attık. 6 gol silelim ordan. 12 yedik 12 atmış olduk. erciyes balıkesiride silelim. 8 haftada 10gol yedik 12 gol attık. tebrikler mükemmel başarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın