• 122
    --- alıntı ---
    alba berlin-galatasaray liv hospital maçı öncesinde yaşanan olayların nedeni araştırılıyor ve hiç kimse somut birşey söyleyemiyor. ne oldu da galatasaraylı taraftarlar karşı tribüne koşup koltukları kırdılar, alba taraftarlarına vurmaya başladılar?
    diyelim ki pkk ile ilgili veya galatasaraylılar’ın hoşuna gitmeyen başka bir pankart açıldı… yapılması gereken şey orman kanunu’na mı başvurmaktır, yoksa ilgililerin uyarılıp o pankartın kaldırılmasını sağlamak mı? hangi asırdayız?
    galatasaray’ın başının derde girmesini, sahasının kapanmasını, ceza almasını sağlamak o kadar kolay ki! koy karşı tarafa onları kızdıracak 3-5 kişi, bak neler oluyor?
    geçen sene edirne’deki olin maçında olay… bu sezon uşak deplasmanında olay… istanbul’daki her maçta olay… yetmedi, yurt dışındaki maçlarda olay… galatasaray’daki bu terörist grup ne yapmaya çalışıyor? kulübüne bu kadar zarar verenler, o kulübün gerçek taraftarları olabilir mi? galatasaray’ın euroleague’ye, tbf’ye ödediği cezalarla iki yıldız oyuncu transferi yapılabilirdi.
    sezon bitecek ve galatasaray’ın play-off’lar sonucunda kaçıncı olacağı ortaya çıkacak. eğer şampiyon olamazsa galatasaraylı yetkililer euroleague’ye gidip bir sonraki sezon da euroleague’de yer alabilmek için ne diyecekler? onları nasıl ikna edecekler? “çok taraftarımız var ama hiçbir olay çıkmaz” diyebilecekler mi?
    galatasaray yönetiminin olay çıkaran taraftar grubu konusunun üzerine ciddi olarak eğilmesi gerekiyor. tabii bunun için de güçlü yönetim lazım ki galatasaray’da o yok.
    çözüm için en kestirme yöntem olay çıkaranların bireysel olarak mutlaka cezalandırılmaları… adam gelecek, her türlü terör olayını sergileyecek, cezasını kulüp çekecek. bu iş değil. o koltuğu kırıp karşısındakinin kafasını yarmaya çalışan her kimse kameralarla belirlenecek ve bireysel olarak bedelini ödeyecek.
    biz galatasaray’ın olay çıkaran grubu ile ilgili yazı yazdığımızda şu tür tepkilerle karşılaşıyoruz… ya fenerbahçe, ya beşiktaş… altını bir kere daha çizelim… hangi kulübün taraftarı olursa olsun, ortaçağ zihniyeti ile hareket edip salonları maç seyredilemez hale getiren kim varsa cezasını hem allah, hem de yetkili organlar versin…
    eğer alba maçında yaptıklarınız doğru ise ergin ataman sizden ne istiyor? izleyin olay videolarını…

    --- alıntı ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın