• 134
    kesinlikle 'bir sonraki, bir üst seviye' hedefine katılıyorum. ancak maalesef bu tür kulvarlarda istikrarı sağlayamadığımız için o bir üst seviyeye çıkamıyoruz. hele ki artık endüstrileşen futbol piyasasında uefa şampiyonlar ligi hedefinin sonuna kadar gitmek maalesef imkansıza yakın gözüküyor bu şartlarda, birbirimizi kandırmayalım.

    bu bir üst seviye kısmına gelmek için bence daha önce yaptığımız şeyleri bir istikrara bağlamamız gerekiyor. sevilla dediğiniz takım 2006'dan beri bu kupayı 3 kere kazandı, onlara ne kaybettirdi? ya da hiç kimse 'neden şampiyonlar ligi'nde başarı gelmiyor?' diyebiliyor mu? aksine, bu kulvarda her seferinde ulaşılan şampiyonluk onlara ayrı bir mutluluk katıyor.

    bence bu durumda realist olmakta fayda var. ayrıca gerçekten bu kupayı bir kez daha kazanabiliriz, bu hiç de imkansız değil. 8-10 sene sonra '2013'ün çeyrek finalisti kim?' dediğiniz zaman kaç kişi hatırlar? ya da '20..'in uefa avrupa ligi şampiyonu kim?' dediğiniz zaman kaç kişi?

    demek istediğim şey şu; yola devam edebilmek adına ben de şampiyonlar ligi'nde bir üst turu tercih edebilirim elbette. ancak uefa avrupa ligi hiç de azımsanacak bir şey değil. görmüyor musunuz, 15 sene evvel aldığımız 'teneke kupa', 2010'lardan sonra nasıl da kıymete bindi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın