• 214
    (bkz: yaran fenerbahçe sözlük entryleri)

    http://fenerbahcesozluk.net/58313.id

    şimdi silerler diye alıntı yapalım:

    --- alıntı ---

    başlık: wesley sneijder

    entry: "melo, elmander, riera, ujfalusi gibi adamlar almak tamam başarıdır ama yıllardır böyle bir adamı tutup getiremeyen yönetimlerimiz oldu.

    bu sene hem şampiyon olduk, hem şampiyonlar liginden fenerbahçe‘nin de hakkını aldık, gruplardan para kazandık ve inşallah çıkacağız.

    artık sneijder gibi bir adam istiyoruz."

    ------

    sneijder gibi adamlar türkiye‘de sadece fenerbahçe‘de oynar. bir türlü öğretemedik mi size bunu hala? yazık garibanlar, bir ara kendilerini fenerbahçe sanıp kaka‘yı falan da transfer etmeye çalıştılar.

    lan gerizekalılar:)

    kaka‘yı alamadınız zaten, alabilmeniz de sizin gibi bir takım imkansızdı zaten ama, almak için sürekli kullandığınız şampiyonlar ligi kartı da bi tarafınıza girdi galiba :(

    fenerbahçe ise bu tür bir karta ihtiyaç bile duymadan bu tür transferleri yapabilir değil mi? biliyorsunuz bunu değil mi? çünkü büyüklük böyle bir şeydir değil mi? bizden nefret ediyorsunuz değil mi:)

    ahahahah. işte bu yüzden aşığım fenerbahçe‘ye :)

    ha, ""melo, elmander, riera, ujfalusi gibi adamlar almak tamam başarıdır" derken ? :( yanlış mı okudum yoksa gerçekten ""melo, elmander, riera, ujfalusi gibi adamlar almak tamam başarıdır" mı yazıyor orada?

    --- alıntı ---

    söyle bu kadar gülecek ne vardı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın