• 213
    başlığı yeniden hortlatacağım ve bunların seviyesine düşeceğim için sizlerden yine özür dilerim. bu sefer son ama söz veriyorum bir daha yapmayacağım.

    yukarıdaki entry'im ve içinde geçen felipe melo'yla ilgili entry'mi taşımışlar kerhane görünümlü sözlüklerine. bekliyordum bunu tabi. bunlardan özelden mesaj atıp tartışacak göt olmadığı için. http://i.hizliresim.com/vgGoBm.png. bir de ne demiş bak ahahaha: "götün yiyorsa oradaki hesabımı bulursun." oğlum harbiden siz kendinizi özel olarak mı böyle embesil şekilde yetiştirdiniz yoksa babalarınız küçükken kafanıza çok mu vurdu ? ya da hangi babanız daha çok vurdu asıl sormam gereken soru bu. sütçü babanız mı yoksa tamirci mi ? sözlüğün içine falan sıçtığınız yok. sizi kimse siklemiyor da ben biraz olayı kendi üzerime aldığım için "ulan bak nası sözlüklerini karıştırdık ihihihi." diye düşünüyorsunuz. heves etmeyin yani sikine takan yok sizi.

    bir de şu var: http://i.hizliresim.com/mGb8mP.png. bunların babalarında ihtimal artıyor bak. sütçü ,tamirci veya kasap, manav falan da işin içinde sanırım. kafaya baya vurulmuş çünkü bunların. ben yaya toure'nin melo'dan daha iyi olduğunu kabul ettiğim halde "yaya toure de kimmiş" falan demişim gibi yazmış. bu üstte cesaret gösterisi yapan andaval da 1 seneden fazladır doğru düzgün top oynamamış khedira'yı ve kasap de jong'u falan örnek vermiş. melo ikisini de katlar sütçü çocuğu. tabi şimdi bu mascherano'nun barcelona'da 2 senedir stoper oynadığını falan da bilmiyordur. o entry'imde zaten futbol bilginize vurgu yapmıştım ve tabi ki haklı çıkardınız. bastian'dan xabi'den veya lahm'dan, de rossi'den iyidir demiyorum oğlum orada. o dönemde acayip derecede formda olduğunu ve kendisinin en üst düzeyde performans sergilediğini anlatmaya çalışıyorum tamirci çocuğu. saydığın adamlarla cayır cayır mücadele ederdi o dönemde. tabi sizin melo'yla ilgili gördükleriniz başka. onun da sebebi şu bak: http://i.hizliresim.com/yPWmD0.jpg. sizi bu çekiyor çünkü genelde. neyse oraya fazla girmeyelim şimdi iştahınız kabarmasın durduk yere.

    sözün özü; sizde kendinizi özelden gösterecek bile cesaret yok. cesaret anlayışınız "sözlüğünüze sızdım bak bul beni hadi götün yiyorsa."'dan ibaret. zaten akıl, mantık falan malum. ya doğuştan ya da babalarınız fazla vurmuş kafanıza dediğim gibi. hadi bunu da kerhane görünümlü sözlüğünüze taşıyıp tatmin edin kendinizi. arrivederci.
App Store'dan indirin Google Play'den alın