• 60
    beni ilgilendirmez, banane dediğim borçtur. tamam galatasaraylıyım.. çok seviyorum ancak koca koca adamlar * her ay her sene hepsi değil, * gidip bir yere toplanıp galatasaray'ın borcunu onaylıyor yani hesap sormuyor, taraftar gidiyor maça.. taraftar gidiyor ürün alıyor.. taraftar deplasmana gidiyor.. kendi cebinden ödüyor.. bazısı aç kalıyor.. * bu abiler,beyler loca sahipleri galatasaray'ın sahibi olduklarını zannediyor.. ne o galatasaray'ın borcu şu kadar veya sen lisede okumadın.. senin bu külübe üyelik hakkın yok niye olsun ki ben nihat doğanmıyım ? biz kimiz.. biz kim oluyoruz !! galatasaray'a borcu takan gidiyor.. sonra taraftar o gidenin arkasından ya ağlıyor yada küfür ediyor.. onun yerine gelen yönetici.. o giden kişiyi yem diye herkesin önüne atıyor.

    borcu takanlardan hesap sormayanlar da onlar kadar sorumludur, vay ben bilmem vay ben bilmiyorum vay 2018'e kadar durum kritik diyenler hem ülke ekonomisinden hesap soramayanlardır, dolar 2.5 barajını aşmış.. senin dolar borcun varsa.. otomatik borcun yükseliyor.. bundan kimse konuşmuyor.. galatasaray'lı üyeler oraya gösterişe gidiyor, galatasaray ne zaman bu liseden kurtulur o zaman borcundan kurtulur hakikaten büyük bir külüp haline gelir yoksa her sene biz şu kadar faiz ödedik, biz şunu yaptık ile olmuyor, aç kardeşim herkes üye olsun.. 100.000 üye olsun her sene 1000-2000 lira ödesin.. 5 seneye kalmaz borç biter.

    edit: kur mur hikaye yada aysal,polat şu bu.. faruk süren'den kalan borç var.. 20 sene olmuş, 20 senede kimse dememiş biz 5 senelik planlama yapalım.. hunharca harcama yapmayalım.. herşeyi bir rayına koyalım.. ülke ekonomisi çok gidiyor öyle.. hiç kimse kendisini kandırmasın.. birileri türkiye'dir galatasaray diyordu hep.. evet hakikaten türkiye'dir galatasaray !! öyle ki.. ülke'nin ekonomisi kötü.. hatta çok kötü.. açlık sınırı 5 lira.. bir insan'ın aylık maaşı 3 lira.. galatasaray'da öyle.. yanlış planlamalar sadece ana parayı değil.. sadece borcun faizini ödüyor.. bu böyle devam edemez.. o galatasaray üyeleri kendilerini kandıramazsın.. her sene transfer yap.. her sene az olan gelirini gereksiz şeylere harca.. sonra borçlan.. böyle olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın