• 212
    öncelikle bu cahiller ordusu yüzsüz pezevenklerin başlığını hortlatacağım için sizlerden özür dilerim. ve edeceğim küfürlerden dolayı da.

    yaran galatasaray sözlük entry'leri diye bir başlık açmışlar kerhane görünümlü sözlüklerinde. en son bakarken şuna rastladım: http://i.hizliresim.com/1YoEgB.png. buradan anlaşılmıyor fakat verilen link şu: (bkz: #1449814). benim felipe melo'yla ilgili girdiğim entry. dün yaşanan bazı tartışmaların ardından da benim 1 sene önce yazılmış bu entry'im eksilenince akabinde şunu yazmıştım: (bkz: #1673033). bu entry'de de kullandığım şöyle bir ifade var: "şunu eksilemek için korkak ve art niyetli olmak lazım. ya da fenerbahçeli. hoş ikisi de aynı kapıya çıkıyor neyse." anladın sen onu.

    kendi sitesinde "kertil fertaz" nickiyle takılıyor. burada herhangi bir üyeliği var mı bilemiyorum fakat bazen ortalığı karıştıranların bir kısmının bunlardan olduğu aşikar. bunun da bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum.

    sana sesleniyorum kertil fertaz; burada üyeysen ve yüreğin varsa bana özelden mesaj at. seni burada ulu orta ifşa etmem merak etme. gel bana derdini anlat çare bulalım. eğer yoksa da bu yazıyı kerhane görünümlü sözlüğüne taşı. taşımazsan adam değilsin. hoş normalde aranızdan adam çıkarmak zaten zor. son olarak;

    onu çekme bunu çek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın