resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4171
    ota boka fanboy diyen bir takım yazarların efsane hocası. bir de konuyu çarpıtıp "ama fatih terim böyle böyle yaptı" diye savunmaya çalışıyorlar. ben mancini'yi eleştirirken fatih terim'in avukatlığını yapmak zorunda mıyım? kendimde öyle bir misyon görmüyorum.

    mancini'yi de sonuna kadar eleştiririm. çünkü rijkaard gibi adamların ne kadrolarla oynadığını biliyoruz çok şükür, fanboyluksa rijkaard fanboyuyum haydi bakalım. var mı itirazın?

    şunuda söyleyeyim; fatih terim'in real madrid'den 6 yemesi bir galatasaray taraftarı olark bende etki yaratmaz çünkü kredisi vardır fenerden de 6 yemiştir ancak kimse galatasaraylılığını askıya almamıştır. alan varsa da galatasaraylı değildir zaten. mancini'nin geldiği takım belli bir seviyededir, öyle yalayıcılarının söylediği gibi enkaza falan gelmemiştir. zaten mancini enkaz aldıysa prandelli sonrası hamza hamzaoğlu ne aldı siz düşünün artık.

    neyse ingiltere de tarih yazması galatasaray kariyerini zerre etkilemez sonuçta. bu şekilde savunmayın komik oluyorsunuz. mancini'ye hala toz kondurmayıp neyin peşindesiniz çok merak ediyorum. ünal aysal-mancini elele bu sezonda fenere 4. yıldızı tepside verirdik, çok şükür ikisi de ayrıldı gitti. şimdi en azından biraz daha umudumuz var şampiyonluk için.

    sen o düşük zeka seviyenle onu bunu fanboy diye yaftalayacağına, önce otur insanlarla düzgün iletişim kurmasını öğren.
App Store'dan indirin Google Play'den alın