resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4170
    kariyerini asla ve asla tartışmayacağım eski teknik direktörümüz. galatasaray'dan ayrılırken patırtısız gürültüsüz ayrıldığı için kendisine ayrı eten bir saygım var. gel gelelim bizle neler yaptığına, ilerde drogba gibi bir kule varken deplasmanlarda çok sıkıntı çektik şimdi ilerde top tutamamanın sıkıntısını öyle çok çekiyoruz ki şişirerek uzaklaştırdığımız yada atak yapmak için gönderdiğimiz topların hepsi bize karşı geri atak olarak dönüyor ilerde top indircek top tutacak forvet olmadığı için mancini ile bu sıkıntı yoktu ama başka sıkıntılar vardı önceliği savunma sonra hücumdu.

    kandırmayalım birbirimizi içerde ki bir kaç maçtan başka ve son haftada ki trabzon maçından başka handikap yaptığımız takım yok gibi bir şeydi. neyse artık bunların hiç bir önemi yok o sezonda gitti şampiyonluk yok ikinci yaptı falan böyle bir savunma olmaz söz konusu galatasaray. şimdi 1 yıl öncenin teknik direktörü üzerinden yenisini eleştirmek ya da methiyeler düzmek yerinde güzeldir her dakika her dakika o bunu yaptı şu bunu yaptıydı demek, kin kusmak yada göklere çıkarmak olmaz arkadaşlar.

    ben mancini'yi hep ercan taner'in "allaaaaahıııımmmmm goooooll" dediği günle hatırlamak istiyorum sizde öyle yapın deneyin boşverin şu adamı artık yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın