resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4169
    bana göre bize yakışan teknik adamdı. hem de fazlasıyla yakışıyordu lan ne yalan söyliyim. ve yine "bana" göre gitmeyip kalsaydı bizde; gözümüz kapalı şamiyonluğa gidebilirdik. şampiyonlar liginde de prandelli gibi bi ezimet uğrattırmazdı bize. hamza hoca'yı kötülemiyorum asla ancak bana mancini mi hamza hamzaoğlu mu diye sorarlarsa benim ilk terciğim bir çoğunuzunki gibi mancini olurdu.

    ve eminimki en az bizim kadar, kendisinin de içinde ukte kalmıştır, kuş beyinlilerin kağıt dolaştırarak şampiyonluğu göstermesine. en azından benim kaldı bilmiyorum. zaten böyle bi düşüklüğü de anca onlar yapardı.

    takımı çok değiştiriyo diye hep şikayet ederdik. adam takımı o kadar değiştirmesine rağmen oyuncular yine de çok fazla sırıtmıyordu. şimdi en iyi örnek (bkz: 14 mart 2015 galatasaray başakşehirspor maçı) olur. sadece bi yasin-cemal değişikliği bile takımı mahvetti. az kalsın 1 puan bile alamıyorduk. bilmiyorum bu adam belki gerçekten çok büyük bütceler istedi galatasaray'dan ancak yapılan transferlerin de zaten kendisinin isteyipte yaptığını ben pek zannetmiyorum.. zannedenler varsa da oturup konusabiliriz bu konu hakkında. yani ne bileyim ben mancini'nin kendi evinde oynarken üstelik 2-0 gibi bir skor yakalamışken geriye yaslanıpta 2-2'ye getirdiğini hatırlamıyorum. eğerki yanlış hatırlıyorsam düzeltelim hemen. aksine adam 3'ü 4'ü attırırdı. zaten galatasaray'a yakışan da bu bence.

    takımdan ayrıldıktan sonra bile instagramda filan paylaştıkları, likeladıkları gönderiler ile benim gönlümde bir kere daha taht kurmuştur bu adam kim ne derse desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın