resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4168
    fatih terim fanboyları tarafından yerin dibine sokulan teknik adam. o fatih terim'e italya'da galliani ve cecchi gori 1-2 sene zor dayandı. çünkü italya'da "bam bam bam basıyoruzlu gaz futbolu" sökmez. italya'da kimse "ama bana eleman dedi" diye kapris yapmaz. italya'da kimse bir takımın sözleşmeli hocasıyken başbakanla milli takım pazarlığı yapmaz. türkiye gibi sonradan görme futbol ülkesi değildir italya. fanboylar, fatih terim ile mancini'yi kıyaslasalar mancini zaten hoca moca olamaz onlara göre. (bkz: mancini adam mıdır)

    galatasaray-milli takım arasında mekik dokuyan terim'in, 2006, 2010, 2014 yıllarında milli takımın başındayken dünya kupalarına katılamadığımızı hatırlatınca sus pus olur bu fanboylar. şu anki milli takımın halini herkes biliyor zaten. disiplin sembolü, otoriter fatih terim, otel odasında takım arkadaşını silahla tehdit eden futbolcuyu, kadıköy'de maçtan kaçan kaleciyi savunan bir fatih terim haline gelmiş. şike olayları için "konuşacağım" deyip susmasını hiç unutmadım. "aslolan galatasaray" deyip, tüpçü "bakın imzalar gerçek" deyince sırıtan halini ise hafızamdan tamamen sildim. olmaz olsun öyle efsane. işte bu fatih terim'i hala savunabilen ender kişilerden biri, bakın mancini hakkında ne demiş?

    --- alıntı ---

    rijkaard, mustafa sarp, servet vb. adamlarla oynamaya zorlanmış bir adam. mancini ise şampiyonlar ligi çeyrek finalisti takıma gelip, lige favori başlayan takımı fenerin 10 puan gerisinde zar zor 2. yapabilmiş biri.

    --- alıntı ---

    niye "mancini, kendi sahasında real madrid'ten 6 yemiş takıma geldi" diye yazmıyorsun, canım fanboy? ne oldu? o maçtan 1 hafta önce toz kondurmadığın fatih hocan milli takımla antremanlara çıkıyordu. sözleşmeli takımı galatasaray ise 6 yediği r.madrid maçına fatih terim'siz hazırlanmıştı. ne oldu unuttun mu bunları? yoksa işine mi gelmiyore? yoksa hafızana toz mu kaçıyore?
App Store'dan indirin Google Play'den alın