resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4167
    ingilteredeki transferleri zerre umrumda olmayan; ama galatasarayın kendisi döneminde devre arası transferleri hiç iç açıcı olmayan eski teknik direktörümüzdür:

    salih dursun, lucas ontivero, izet hajrovic, umut gündoğan, veysel sarı neredeyse sıfıra yakın katkı ile takımdan ya kaçtılar, ya güzelce gittiler ya da habire bir yerlere kiralanarak bir daha asla galatasaray forması giymeyecekler.

    kiralık olarak gelen guillermo burdisso ya değinmek bile istemiyorum. bunun dışında katkı alıp alamayacağımızı bilmediğimiz oğuzhan kayar manisaspor'da kiralık. 6 milyon euroluk telles ve 2.5 miyon euroluk koray günter rotasyon oyuncusu oldular, düzenli olarak 11 de görev almasalar da iyi kötü katkı verdiler. ne var ki özellikle telles kendisi gittikten sonra gerek yabancı sınırı, gerek takımdaki dengesizlikler yüzünden beklenen katkıyı veremedi.

    keşke yukarıdaki özellikle ilk listedeki oyuncuların kaçının transferini kendisinin istediğini bize net bir şekilde açıklasa. mesela hajrovic ve ontivero transferlerinde ne gibi bir rolü oldu, ondan habersiz birileri kulübün paralarını indiragandi yapmak için mi bu adamları zorla aldı bir açıklasa ve ona göre kendisi ile ilgili düşüncelerim olumlu veya olumsuz yönde değişse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın