resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4161
    "ama ingiltere'de şampiyonluğu vaaaaar :( " şeklinde savunulan italyano.

    üst düzey hocaymış da, elinde kadro olsa ortalığı dağıtacakmış da vs. vs. duy da inanma. frank rijkaard bu adamı donunda sallar. hem rijkaard'ın la liga şampiyonlukları dışında baba gibi şampiyonlar ligi şampiyonluğu var. ayrıca ellerindeki kadroları kıyaslama dahi yapmayacağım.

    rijkaard, mustafa sarp, servet vb. adamlarla oynamaya zorlanmış bir adam. mancini ise şampiyonlar ligi çeyrek finalisti takıma gelip, lige favori başlayan takımı fenerin 10 puan gerisinde zar zor 2. yapabilmiş biri.

    shaqiri'yi istiyormuş bir de. fatih term zamanıda shaqiri isteniyordu ama necati'yi alıp şampiyon olduk, bahaneye bak bahaneye. yazık lan valla hala dileniyorlar bu adama; italya ligini eskisi kadar takip etmiyorum ama şöyle bir puan durumuna baktım inter 8. sırada, sonra inter'in kadrosuna baktım özellikle ortasaha ve ileri uçta hiç fena adamları yok, hatta bizden çok daha iyi hücumcuları var ama durum 8.'lik.

    astronomik transfer bütçeleri bulamadığımız için başarısız olan, ubermensch teknik direktör kendisi. o yüzden berbat adamlara devre arasında saçma salak paralar verip, bu sezonun yaz ve devre arası transferlerinde fiyaskolarla sezona başladık.

    ondan sonra umut neden tek forvet? çünkü kanser olmak bizim hobimiz hamza hamzaoğlu'nun da hobisi. saçma sapan adamlara para dökmek yerine akıllı hamleler yapsak en azından düzgün bir santraforumuz olurdu. en basitinden geçen sene ocak transferlerini yapmasaydık bir de üzerine tüy diker gibi financial fair play cezasından da yırtardık belki.

    bütün bunlar bir yana, kendisini en çok drogba-ceyhun gülselam değişikliğiyle hatırlayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın