resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1702
    elindeki kadroya göre elinden gelenin en iyisini yapan hocamız. buraya kadar kendisine lafım yok, takımın çapı belli ama kusura bakmasın; bir takım 2-0 öndeyken ve maçı kopartmaya yakınken takımın en çalışkan ve teknik olarak da takım ortalamasının üzerinde olan bir futbolcuyu çıkartıp, forvet hattını umut bulut ve bruma'ya emanet etmesini izah edebilecek litaratürde hiçbir kelime yok. rezalet desem değil, basiretin bağlanması desem değil. çok garip. kendi bacağına sıkmak olabilir belki.

    bunları sürekli yapması malesef taraftarın gözüne batıyor. bu hatayı 1 kere yapsa tamam der herkes ama 2-3 maçta bir bu hatayı yapıp, üstüne üstlük de hata yaptığının farkında olarak bu hatayı ısrarla yapması taraftarı çok sinirlendiriyor.

    yemin ediyorum sana; futbolla ilgisi fm seviyesinde olan, arada bir de kahveye gidip maç izleyen adam 2-0 öndeyken yasin'i çıkartıp dzemaili'yi almaz. çok ciddiyim almaz. hadi yasin'i çıkartmasına da birşey demeyelim. onun yerine sinan gümüş'ü alır, pandev'i alır, en kötü emre çolak'ı alır ama en alınmayacak adam olan dzemaili'yi almaz. tamam o teknik direktör, biz değiliz ama görünen köy de kılavuz istemiyor.

    ben maçı izlerken çok sinirlendim, sonra da dedim ki "galiba bruma'nın sağda oynayamadığını anladı bi de solda deneyecek, sağa da hamit'i kaydıracak." ama o da ne? baktım sneijder sola kaydı. sinirim 1000 kat daha arttı.

    kendisine ilk geldiğinde güvenmiyordum, inanmıyordum. beni ters köşeye yatırdı kendisi, mutlu oldum. şuan inanıyorum kendisine, güveniyorum. italyanlardan sonra ilaç gibi geldi. ama biraz daha oyunu iyi okuması gerekiyor. benim anlamadığım teknik konular vardır, tamam, o konularda kendisini eleştiremem fakat göz önünde olan hataları artık yapmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın