resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1649
    şaşırtmayan hocadır*. bir hata yüzünden hamza'ya yapılanlar reva mı? peki gerçekten bir hata mı?

    9 aralık 2014 galatasaray arsenal maçında yaptığı hata bruma'yı solda oynatarak sneijder'ı forvet arkası oynatmak ugruna, umut'u sağ açıkta oynatması ve buna bağlı olarak uç alanda pres özelliğimizi azaltması; umut'un tarık'a yardımcı olamaması neticesinde tarık'ın sırıtmasına sebep olmasıydı. uyarımızı yapmıştık.

    devre arasında kondüsyon yüklemesi gerektiğini söyledik ancak saçmasapan bir turnuva ile devre arası yalan oldu.

    telles'i sol açık oynatmak gibi bir tavşan çıkararak 1/02/15 bursa maçını vermiştir. bütün takımın ayarıyla oynamıştır. hakan balta'yı oynatma ısrarı felakete sürüklemiştir. her maç bir tane tavşanı şapkadan çıkardı ancak çekirge daha fazla sıçrayamadı.

    8/3/15 fener maçına değinmiyorum bile*. isterse 3 forvet koysun emre, koray, sinan, yasin, bruma 5'lisinden bir tanesine bile güvenemedi.

    14/3/15 başakşehir maçında ise yasin'i çıkarması tamamen küçük fatih terim kafası. ilginçlik yapacak. futbolcuya sen bir halt değilsin mesajı verecek. eeee ne de olsa kimse galatasaray'dan büyük değil öyle ya...

    hamza benim için bugün değil fener maçında bitti. daha önce de 14/3/15 başakşehir maçındaki gibi hatalar yapmıştı. hatta umut-sabri sağ kanat hatasını fener maçında bile tekrarladı. maçın 1-0 bitmesi tamamen evliyalar ve azizler sayesinde. ancak bitmesinin sebebi sağ kanadımızı çöpe atması veya 5'li ortasahanın presiyle boğmaması değildi. hamza'nın tek elle tutulur yanı sinan gibi gençlere güvenmesiydi. istediğimiz kadar yerin dibine sokalım terim 7/12/11 fb maçında eli mahkum olsa da semih'i, emre'yi oynatabilmişti.

    kadro boktan... prandelli'nin günahı neydi? geçeceksiniz arkadaş onu.

    biz bu seneyi ünal aysal'ın sapan transferi prandelli ile, gelecek seneyi de ünal aysal'ın uzun adam sevdalısı derin galatasaray tarafından uzaklaştırılmasıyla kaybettik, kaybetmek üzereyiz. ksıa vadede emanetçi yönetimin istifası ve gelecek sene için yeni yönetime zaman kazandırması, uzun vadede ise aşkının sevgilisinin çilesini çeken, gece bu saatte üzülen taraftarın artık kulubün kapısına tekmeyi basıp içeri girmesi ve seçimi arena'ya taşıması gerekmektedir. aksi takdirde biz daha çook burada çapsız hocalar ve ruhsuz topçular yüzünden birbirimizin kalbini kırarız.

    edit: geldikleri gunden beri veyselle yasinin isimlerini karistiriyorum affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın