resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1648
    olan oldu, boğazımızda bir düğüm öylece kalakaldık bu gece.* yarın ki maç sonuçlarından bağımsız, iki hafta önce nerdeysek şu an da oradayız.

    şampiyonluk gitti diye bişey yok ama zora girdiği bir gerçek. önümüzde alınması gereken 30 puan var ancak iplerin bizim elimizde olmaması çok kötü oldu.

    hamza hoca geldi taşın altına eline koydu, hiç birşey beklenmeyen sezonda takımı potada tutmayı başardı sağolsun. kimine göre başarılı kimine göre başarısız. bana göre hala daha başarılıdır. şu ana kadar gördüğüm en büyük eksisi herkesin de hemfikir olduğu oyuna müdahaleleri konusu. skordan bağımsız, istisnasız yaptığı her değişiklik takımı daha geri götürüyor. bu noktada bariz hataları olsa da, bütün sorumluluğu kendisine yıkmak bana pek adil gelmiyor. an itibariyle baktığınız zaman elindeki kadro:

    muslera
    x cedu(?) x x
    x selçuk(?)
    x sneijder x
    burak(?)

    tam olarak budur. x olan yerleri yalçın ayhan ya da ne bileyim mahmut tekdemir olarak doldurun. çok ta farketmiyor. elinde iki tane üst düzey, üç tane de galatasaray seviyesinde diyebileceğimiz bir kadro var. bu şartlarda kendisine ne kadar kızsam da hak veriyorum. eğer olurda bu beş kişiyle şampiyonluğu kazanırsa hakikaten benim gözümde çok büyük iş yapmış olur. yok kazanamazsak zaten büyük ihtimal kendisiyle devam edilmeyeceği için yine yeniden bir başkasını yemek için sıraya geçeriz.

    sezon sonu sonuç ne olursa olsun 2011/2012 sezonunda ki gibi bir neşter vurulması şart. bunu unutmamalıyız. ha mali durumumuz göz önüne alındığında bu pek mümkün görünmüyor.

    ha bi de fernandao gibi donk gibi futbolcuların isminin galatasaray'la anılmasından rahatsız olan arkadaşlar var. bunun için hamza hocaya değil basketbol şubesi'nin durumuna bakmak lazım. cevap orada gizli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın