resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1640
    spor yapan arkadaşlar bilirler, ayaklarınız yerden kesilmiş bir durumdayken herhangi bir müdahale sonrası yaralanma oranınız müdahalenin sertliğinden ziyade(u: direk karın boşluğunuza tekme yemediğiniz veya kaval kemiğinize taban vurmadıkları sürece tabi) yere düşme şekliyle alakalıdır. dolayısıyla uzun süre spor yapanlar bir süre sonra düşerken nerelerinin hasar göreceğini öğrendikleri için o bölgeyi muhafaza edecek şekilde yere çarpmaya çalışırlar ve bu tecrübeli sporcuların çevikliklerini kaybetmelerine rağmen düştüklerinin hemen ardından hemen pozisyon alabilmelerine olanak verir. buna da kısaca düşmeyi bilmek denir.

    hamza hamzaoğlu oldukça tecrübesiz bir teknik direktör; büyük takımda teknik direktörlük tecrübesi yardımcı antrenör olarak bile yapmamış, türk milli takımı ise mücadele ettiği platformda galatasaray'ın kendi mücadele ettiği platforma nazaran gayet orta seviye hatta daha aşağı bir takım olduğundan kendisinde büyük takım tecrübesi yok diyebiliyoruz.

    hamza hamzaoğlu yönetimindeki galatasaray liderliğe sessiz sedasız giderken kazandığı maçlarla gelen güveni üzerine bir de liderlik ve puan farkı gelince ayakları yerden kesildi. geçen haftadaki fenerbahçe maçında ise kaybedilen 3 puan ile birlikte ayakları yere basmayan takım bir darbe aldı. bu darbe düşmesini bilen bir hoca olsa sorun edilmeyecek bir darbe olabilirdi ancak bu gün başakşehir maçında maçın başından sonuna kadar hem takımın hem de hocanın kararları ile gördük ki hamza hoca henüz düşmeyi öğrenmemiş ve takım o darbeden sonra çok ciddi hasar almış durumda.

    kendisi galatasaray teknik direktörüdür, her galatasaray teknik direktörüne olduğu gibi kendisine de makamından ötürü saygım sonsuzdur, takımda daha önce oynamış olması galatasaray'ın çocuğu gibi sebeplerle edindiği sevgimi ise hem milli takımda fatih terim ile çalışması hem de takımın abdülrahim albayrak ile saray ziyaretine ses edememesi gibi siyasi sebeplerle yitirmiştir. yine de bulunduğu mevki sebebiyle kendisine desteğim sürecektir, tıpkı kendisinden önceki prandelli ve mancini'yi sürekli desteklediğim gibi.

    açıkçası şampiyonluğu zerre umursamayan bir adamın, zaten ligi falan da pek umursamam hatta türkiye liginde galatasaray maçları haricinde maç izlemem; ancak şampiyonlar ligine doğrudan katılımın ve dolayısıyla takıma kaliteli oyuncu getirebilmenin takımdaki kaliteli oyuncuları takımda tutabilmenin anahtarı o şampiyonluktur. eğer kendisi geçen sene takımın başında olsaydı ligin ikinci bitirilmesi net bir başarı olurdu, keza mancini başarılı sayıldı ama bu sene biraz farklı.

    kendisinin elinde zayıf bir takım yok, sadece planlaması biraz hatalı bir takım var ki takım şampiyonlu havasına girdikten sonra planlamadaki eksikliğin önemi kalmıyor, planlamanın puan kaybı yaşatacağı motivasyon eksikliğinin oluşabileceği haftalar geçti artık, iş kendisinin takımı havaya sokabilmesinde.

    ne olursa olsun son haftaya kadar taraftar tarafından desteklenmesi gereken bir isim olduğunu düşünüyorum, seneye devam edip etmeyeceği konusu ise bu süreci nasıl götüreceğine göre ve yeni yönetim tarafından belirlenmeli.

    başarılar, umarım zafer senin olur hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın