resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 106
    aptalca suçlanan güzel insan. yok evi dolandıran enişteymiş yok bilmem ne. bu adam kulüpten para mı çaldı kardeşim ? bir şey biliyorsan çık söyle yoksa böyle saçma sapan yorumlar yapma.
    bu takımın transfer komitesi yok mu, son sözü söyleyecek yöneticileri yok mu, alınacak futbolcuları sadece bu adam mı izliyor ? önce bunları cevaplayıp sonra emre utkucan' ı suçlayın.
    ayrıca bruma' ya şimdi saydıran kişilerin eski entrylerine, sosyal medya hesaplarına baksan bruma' nın ilk oynadığı maçtan sonra ne coşmuşlardır kim bilir. 18 yaşında hazır topçu mu alacaksın ? yaş grubu içerisinde fazla iyiydi bruma ve bu adamı potansiyelli diye aldık. ki gerçekten öyleydi. sonra sen gidip ronaldo bu yaşlardayken bu kadar iyi değildi gibi yorumlar yaptın hatırladın mı güzel kardeşim ?
    bruma kendini geliştiremediyse bu emre utkucan' ın suçu değildir.12 milyon' u tekrar satamayacağımız futbolcuya verselerdi yine kızacaktınız. çok yetenekli bir genç futbolcuya verdiler o da tutmadı.emre utkucan ne yapsın gidip kendi mi çalıştırsın bruma' yı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın