resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1592
    öncelikle 2 forveti olan bir takıma gelmiştir. burak, umut ve pandev. umut ve pandevi topladığında bu halleriyle tek forvet anca ediyorlar. burak yılmaz dışında düzgün bir golcü yok, onun da toplu oyunda ne hallere geldiğini biyoruz.

    sağ bekte de tek adamla oynuyor. sabri ve tarıktan anca tek adam çıkıyor zira.

    geldiğinde çağrı merkezine dönen bir takım almıştı. gelen geçen dört atıyordu. sneijder yedek kalıyor, bugün forma giyen birçok topçunun adı bile okunmuyordu.

    geldiğinden beri tek yenilgisi var.

    galatasarayı biraz takip eden biri bilir ki bu takımın başında kadıköyde maça çıkmadan önce bu takımın teknik direktörü değilsindir, stajyersindir. esas yük o maçtan sonra biner. bu suni yük her zaman birileri tarafından yaratılır ve üstüne yüklenir.

    galatasaraya büyük ivme kazandırdı. şampiyonluk hedefinden şaşma yok, sadece iki hafta üst üste ligin ilk 4 sırasında doğrudan ya da dolaylı bulunan iki takıma puan verdi. iki yıldır ne kadar kötü oynarsa oynasın savunulan -ki bence de arkasında durulmalı- brumada ve sene başında prandelli oynatmayınca ağıtlar yakılan olcanda ısrar ediyor diye yerden yere vurulmayacak işte.

    bir mağlubiyette, bir beraberlikte akbabalık etmeyeceksiniz. kötü niyetli olmayacaksınız.

    bugün de, önceden olduğu gibi birçok hata yaptı. gel gör ki insanlar o kadar kötü niyetli ki, bu hataların hiçbiri gözüme batmıyor. umarım uzun yıllar takımın başında kalır. iki maçta puan kaybetti diye, iki forvetli, tek sağ bekli, yaşlı, doymuş ve tüm motivasyonunu kaybetmiş bir takımı en önemli şampiyon adayı yapan bir adamın ciğerini sökecek kadar insani değerlerimi kaybetmedim çok şükür. hele ki böyle temiz ve centilmen bir adamın.

    galatsaray taraftarı hiçbir iyi şeyi hak etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın