resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1425
    elbette "loser" falan değildir, ki birçok takımda nice başarılar kazanmış bir teknik adam ömrünün sonuna kadar sıçıp batırsa bile asla "loser" olmaz, bu şekilde nitelendirilmesi de abesle iştigal olur fakat niyeyse bir dönem sözlüğümüzde aşırı sert boyutlarda el clasico tartışmaları yaşanıyordu, bir kesim barça fanatiği iken öteki taraf real madrid taraftarı gibi davranıyordu. bana göre biraz abartı bir durumdu bu ve hala ufak ufak atışmalar sürse de ortam artık 5 sene önceki gibi değil.

    galatasaray olarak kendisiyle hiçbir bağımız olmamasına rağmen bazı taraftarlarca benim düşünceme göre biraz abartılı şekilde seviliyor ve dünyanın en iyi teknik direktörü gibi davranılıyor. öyledir veya değildir, ben bu düşünce şeklini hiç kimseye karşı tasvip etmiyorum. elbette başarılıdır, iyidir, hoştur, saygıyı hak eder ama elin portekizli bir teknik direktörüne bireysel olarak bu kadar hayranlık beslemek değişik yani ne bileyim ben anlayamıyorum. hani eski veya aktif bir oyuncumuz olur, kulübümüze emeği geçmiş bir kişidir vs. ama ne bileyim mourinho yahu. bu kadar kalpleri fethedecek ne yapmış bu adam? seviyeyi korumak için "fanboy" vs. gibi kelimeler kullanmak da istemiyorum ama gerçekten garip geliyor.

    şakasına "loser" falan denir yani her zaman ciddi konuşacak halimiz yok ama ironi yapmaksızın kendisinin cidden "loser" olduğunu iddia etmekle kendisine doğaüstü bir varlıkmış gibi davranmak arasında bana göre pek bir fark yok.

    bir galatasaraylının kendisini "the special one" olarak tanımlamasını yadırgıyorum. benim gözümde bülent ünder bile daha bir "the special one"dir.

    o değil de nası koydu psg :(

    gülün abi eğlenin biraz ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın