• 40
    berbat bir ilk yari oynadik. hakemlerin caldigi en az 4 faul dogru degildi. onlarin yaptigi 3 faulu de es gecti. normalde olmasi gereken ya hicbirini calmayacaklardi, madem fener lehine caliyorsun bizimkilere de calacakti. adaletsiz bir duduk var ortada.

    nuria'ya yavas oyna demis olabilir ekrem memnun, gec hucum edip fast break yemeyip, savunmada rahat yerleselim diye ancak nuria topu surekli orta sahaya dogru cekerek surdugu icin tekrar oyun alanina donene kadar hem sure bitiyor hem de yerlesim yapamiyoruz, haliyle hucum edemeden 50 tane top oldurduk.

    ayrica nuria tembel paslarinda efsane yaziyor bu aksam. casas da oyle.

    kelsey bone berbat otesi oynuyor. savunmada hicbir sey yapmadigi gibi, hucumda da yeterince istekli top almaya cikmiyor. hucumdaki tek opsiyonumuz nuria'nin dengesiz penetreleriyle dubljevic'in 3 kisiye karsi hucum etme cabalari.

    bu macin donmesi icin savunmada yaptigimiz sacma kosulari birakmamiz lazim. gereksiz yere yardim getiriyoruz yuksek posttaki adama. yuksek posttaki adama neden surekli ikili skstirma yaparsin heriflerin hayvan gibi 3'luk atan oyunculari varken? ustune ustluk bizden daha atlet oyunculari var, zellous gibi, tina charles gibi. cok rahat o baskiyi gecebiliyor ki gectikleri anda pota altinda bombos atis kullaniyorlar.

    savunmamiz sertmis gibi gorunurken aslinda bes para etmez oyun oynuyoruz. ya alan savunmasi yapmamis gerekiyor adam gibi, ya da adam adam oynayacaksan sadece icerideki adamlara yardim getirmeliyiz.

    macin en onemli anahtari basit hatayi minimum yapmakti, nuria ve casas sagolsun bu hakkimizi daha ilk yarida doldurduk hatta tasti. bu dakikadan sonra tek bir basit hatayi kaldirmaz takim. daha hizli pas cevirip bos adami daha erken bulmamiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın