• 430
    --- alıntı ---

    değerli galatasaraylılar;
    galatasaray yönetimleri son birkaç senedir gereksiz bir şekilde futbol dışı sporların (amatör şubeler diye de anılıyor) durumunu tartışmaya açmaya çalışmaktadır.
    gerekçe olarak, yönetim yanlışlıkları ve yanlış kararlar ile kulübü gelirsiz bıraktıktan sonra, bütçelerini göstermektedirler.
    kulübü gelirsiz bırakan kararlara da, doğru olmayan bir şekilde uefa ve spk nın bu yönde talepleri olduğunu söyleyerek gerekçe üretmeye çalışmaktadırlar.
    herşeyden önce söylenenlerin doğru olmadığına işaret edelim ve seçilecek yeni başkan ve yönetimin derhal bu yanlış uygulama ile kararlardan dönmesi gerektiğinin altını çizelim.
    son beş gün içinde sportif olarak yaşananlara bakıldığında futbol dışı şubelerde yatırımı durdurmanın hiç de doğru bir karar olmadığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır.
    futbolda alınan yenilginin ve maç sonrası dile getirilen hatalı söylemlerin yarattığı moral bozukluğunun, basketbol ile voleybol da alınan sonuçlarla nasıl ortadan kalktığını, camianın moralini düzelttiğini hep birlikte görmüş bulunmaktayız.
    birbirini sezon boyunca planlı bir şekilde takip eden sportif şubelerde bu sonuçların takımlar üzerinde de olumlu rol oynacağı da açıktır.
    önemli olan bunu bir yönetim stratejisi haline getirebilmektir.
    bir başka deyişle bu sinerjiyi yaratamamak ve kullanamamak yönetim eksikliğidir.
    başkan ve yönetimler artık futbolun yarattığı medya gücünü kendileri için kullanmaktan vazgeçmeli ve bunu tüm takımlar için kullanılan bir alt yapı malzemesi haline getirmelidir.
    galatasaray'ın her takımı, her sporcusu da bu ortak güç ve sinerjinin kendisi için şart olduğunu bilmeli ve ona göre davranmalıdır.
    yapılacak olan profesyonel sözleşmelere bu kavram ve talep açıkça yazılmalıdır.
    galatasaray'ın ve galatasaraylıların özde sahip oldukları bu bilinç ve dayanışmanın hayata geçmemesi için bir sebep yoktur.
    bunun için inanç, kararlılık, sabır ve emek yeterli olacaktır.
    saygılarımla.

    --- alıntı ---

    bu adamı sevmem ama sezarın hakkı sezara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın