• 288
    not düşülsün, takımımızın ölümüne mücadele ettiği, oynayan herkesin uzun süre sahada kalmasına rağmen canla başla savunma yapmaya çalıştığı 9 mart 2015 galatasaray fenerbahçe ülker maçında oynamamıştır.

    galip gelinen bir maçtan sonra, oynamayan birine sallamak falan değil bu arkadaşlar; ben bu takımın ruhuna yaraşır mücadele istiyorum ender'den. kısaca bu takımın asaletinin altında yatan şeyi istiyorum yani.

    başka bir şey değil.

    edit: efsane sözlük yazarlarına düzeltme gereği duydum. ben adam neden oynamadı diye eleştirmiyorum ki? adamın sakat olduğunu tabi ki biliyorum. basketbolu ve bizim takımı yıllardır erkek basketbol takımının her maçını takip eden bir basketbol aşığı olarak bu sözlükteki pek çok kişiden de daha iyi bildiğimi düşünüyorum. çünkü ben kim kaç sayı atmış diye bakmam. topu nasıl kullandığına da, nasıl savunma yaptığına da, topsuz alanda ne yaptığına da bakarım.

    sadece ilgili maçta ayakta alkışladığımız kişiler arasında ender yoktu. ender'siz takım çok daha iyiydi ve müthiş bir azim gösterdi diyorum ve aynı şeyi ender'den de bekliyorum diyorum.

    şu anki haliyle iddia ediyorum ender olsaydı muhtemelen guedolock veya hickman jordan'lasir ve maçı kaybederdik. maçları izleyin diye tavsiyede bulunanlar için de sorun da bu ya ben maçları izlediğim için ender'in nasıl oynadığını biliyorum. siz?

    edit2: ek nota rağmen hala adam sakat diye bana hakaret edenler var. suç bende amk.okuduğunu anlamayan yazarlar varken niye yazıyorsam. sözlükten soğuttunuz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın